“Veste soc pentru fanii Chefi la Cutite”. Scandal la Antena 1, odata cu lansarea sezonului 13 al emisiunii

Imaginile din proaspatul sezon al emisiunii Chefi la Cutite au starnit un val de nemultumire printre fanii programului culinar. Noul intro al spectacolului a starnit iritare in randul telespectatorilor, considerat ofensator de catre acestia.

Imaginile din sezonul recent al emisiunii Chefi la Cutite care au provocat scandal in randul telespectatorilor.

Critici aspre pentru postul Antena 1.

In ziua de luni, 18 martie 2024, a fost lansat sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cutite, primul dupa plecarea bucatarilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu.

Publicitate

Chefilor Alexandru Sautner, Stefan Popescu, Richard Abou Zaki si Orlando Zaharia le revine acum rolul de a fi membrii juriului. Toti cei patru detin o vasta experienta in domeniul culinar si au fost incantati sa faca parte din acest proiect al postului Antena 1.

“Veste soc pentru fanii Chefi la Cutite. Cei trei chefi au anuntat ca parasesc definitiv bucataria Chefi la Cutite”, este anuntul facut in noul intro al emisiunii culinare.

Au fost prezentate si imagini cu telespectatori dezamagiti de plecarea celor trei jurati, impreuna cu comentariile postate pe Instagram de catre internauti dupa ce au aflat despre plecarea acestora din emisiune. Ulterior, in noul intro au fost prezentate si noile figuri ale juriului.

Articolul continuă după reclame

“Sa va fie rusine pentru acel intro, v-ati batut joc de cei 3 chefi”, “Sunt dezamagita de cum ati abordat inceputul emisiunii, puteati trece peste, dezamagitor…”, sunt doar doua comentarii lasate de internauti.

Cu toate ca scopul noului intro a fost de a-i introduce pe cei patru noi chefi, multi internauti au criticat aspru acest aspect. Acestia considera ca, prin intermediul intro-ului, Antena 1 nu a facut altceva decat sa aduca prejudicii fostilor jurati ai emisiunii.

Telespectatorii, dezamagiti de modul in care a inceput noul sezon al emisiunii Chefi la Cutite.

De asemenea, unii sunt de parere ca audienta va scadea considerabil dupa prima editie, deoarece oamenii sunt curiosi cum va fi emisiunea fara fostii jurati. Multi cred ca spectacolul nu va mai avea aceeasi calitate fara ei.

“Degeaba s-a improvizat asemenea intro ca tot penibili sunteti. O sa aveti azi audienta ca se uita lumea sa vada ce aiurea sunteti. Adio emisiune”, a scris cineva pe pagina de Instagram Chefi la Cutite.

“Intro-ul…jenant. Se putea si fara drama. Nu stiti ce sa mai faceti sa atrageti audienta. Ideea e ca azi o sa aveti audienta. Ca lumea se va uita de curiozitate.

Ok, orice inceput are un sfarsit, si stim ca chefii nu puteau sta la nesfarsit la aceasta emisiune. Ceea ce e jalnic e cum ii denigrati”, este un alt comentariu.

“(…) Mi se pare ca intro-ul a fost extrem de sadic”, a mai fost un alt comentariu. Fanii sunt dezamagiti si spun ca cei patru jurati nu mai au farmecul celor care au plecat.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.