Valentina Pelinel, despre divortul de Cristi Borcea: „Fiecare pleaca cu ce a venit”

Valentina Pelinel a spus ca in cazul in care se va desparti de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea afaceristului.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt in relatia asta pentru bunurile sotului meu! Fiecare pleaca cu ce a venit daca va fi sa ne despartim.

Eu, cand am intrat in casatoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam sa plec din tara, sa-mi fac o viata noua acolo. Cel mai greu mi-a fost sa aleg.

Publicitate

Momentul acela cand Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori ramai aici cu mine sa te lupti». Nu sunt genul sa plec la rau. Eu imi doream o familie. Asa a fost sa fie, mai intai la rau si apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru ca eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel in podcastul lui Ameri Nasrin.

Valentina Pelinel a dezvaluit ca Borcea foloseste mai multe produse de ingrijire faciala.

„La noi fiolele sunt sfinte in casa”, a spus sotia afaceristului.

„Imi place sa am grija, imi place sa ma informez, sa incerc produse noi, dar da, imi place sa am grija de mine. Noi amandoi folosim, noroc ca am si un sot care este foarte ingrijit si atunci, facem lucrurile astea impreuna.

Nu mi-e rusine sa imi pun o masca pe fata, pentru ca ne punem amandoi. Folosim mascute. Imi plac foarte mult fiolele mie si dupa fiole daca mai aplicam un ser sau o crema, dar fiolele la noi sunt sfinte in casa. Daca se termina un produs, sigur l-a terminat sotul.

De obicei sunt extrem de organizata si intotdeauna daca e aproape sa se termine un produs, am grija sa fac refill-ul ca sa zic asa. Amandoi folosim multe produse, am un sot foarte ingrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.