Valentin Uritescu, internat in spital. Sotia actorului a facut anuntul: „Dupa ce i s-a intamplat acest necaz…

Valentin Uritescu, in varsta de 80 de ani, s-a retras de pe scena din cauza problemelor de sanatate. Marele actor a ajuns la spital, unde doctorii au decis sa-l interneze si sa-i faca mai multe investigatii.

Valeria Uritescu, sotia actorului, a facut primele declaratii:

„Astept si eu vesti. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigatii. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce sa va spun mai mult? Locuieste intr-un centru de ingrijire privat, iar azi, dupa ce i s-a intamplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat sa i se faca investigatii, nu pentru altceva. Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult sa afle ca a aparut altceva in presa. Este bolnav de ani buni. Are o varsta, cumva este in firescul lucrurilor… Am vrut sa merg la el in vizita azi, dar am primit telefon si astept sa vad ce spun medicii dupa aceste investigatii. El nu mai filmeaza de ani de zile, nu mai joaca teatru… Oamenii cumva exagereaza. Sigur ca si eu sunt foarte ingrijorata…”, a declarat pentru Fanatik Valeria Uritescu.

Valentin Uritescu are mai mai multe probleme de sanatate. Actorul sufera de o boala asemanatoare cu Parkinson care a fost depistata pe cand avea varsta de 33 de ani. Este vorba despre o boala degenerativa, care afecteaza sistemul nervos si se manifesta prin miscari involuntare si necontrolate la nivelul membrelor si capului.

In ultimii ani, boala s-a agravat iar actorul are zile cand nu mai poate rosti niciun cuvant. De aceea, acesta a cerut familiei sa il interneze intr-un centru specializat care sa il poata ingriji 24/24 de ore.