Unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea si Dan Sucu si-a pus capat zilelor. Ce a scris in biletul de adio

Unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea si Dan Sucu, Virgil Chirica, si-a pus capat zilelor in vila sa din Voluntari.Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, omul de afaceri a fost gasit fara viata „la data de 4 februarie”.

„Persoana decedata a fost identificata, in cauza fiind vorba despre un barbat in varsta de 46 de ani. Politistii Serviciului de Investigatii Criminali Ilfov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”,au transmis oamenii legii, dupa moartea afaceristului.

Publicitate

Virgil Chirica si-a planificat in detaliu sinuciderea. Acesta a vrut sa moara intoxicat cu fum.

Publicitate

Din acest motiv, omul de afaceri a cumparat cateva gratare si mai multi saci cu carbuni.

Potrivit stirileprotv, in ziua in care s-a sinucis, Chirica s-ar fi inchis in baie, unde a aprins gratarul, iar monoxidul de carbon emanat de carbunii care ardeau l-a omorat.

Inainte de a se sinucide, omul de afaceri a scris un bilet de adio si a luat cateva pastile.

Chirica a scris pe o foaie de hartie: „I am already asleep” (n.r. – Sunt deja adormit).

Milionarul a fost gasit in baie, iar langa el au fost gasite mai multe flacoane de medicamente diferite, dar si un bilet de adio scris in limba engleza.

Nu se stie care a fost motivul ce l-a impins pe omul de afaceri de 46 de ani sa-si puna capat zilelor, mai ales ca acesta avea o situatie financiara destul de buna, ocupa o pozitie importanta intr-o firma care se ocupa cu asigurarile si cu vanzarea de masini de lux si locuia intr-un complex privat din Pipera, situat foarte aproape de autostrada A3.

„Politistii Serviciului de Investigatii Criminali Ilfov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar de urmarire penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmarirea penala fiind efectuata sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea”, au mai transmis oamenii legii.

Virgil Chirica detinea functia de director al diviziei de asigurari a Porsche Finance Group si era asociat si intr-un proiect imobiliar din nordul Bucurestiului cu oameni de afaceri cunoscuti, printre care Cristi Borcea si Dan Sucu.

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.