Un nou cutremur in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Un nou cutremur s-a produs, in aceasta dimineata, in zona seismica Vrancea. Acesta a fost resimtit in mai multe orase. Anuntul a fost facut de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

In ziua de 02 Noiembrie 2022 la ora 06:22:47 (ora locala a Romaniei) s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.1, la adancimea de 108km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 80km E de Brasov, 95km S de Bacau, 98km NE de Ploiesti, 114km V de Galati, 117km NV de Braila, 149km N de Bucuresti, 169km NE de Pitesti, 176km SV de Iasi, 193km E de Sibiu, 214km N de Ruse.

Publicitate

In anul 2022, cel mai mare seism s-a produs in data de 16 ianuarie si a avut magnitudinea de 4,4. Anul trecut, magnitudinea cea mai mare a fost inregistrata pe data de 26 mai, fiind de 4,7 pe Richter.

In luna octombrie a acestui an, in Romania au avut loc 25 de cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4 grade pe Richter.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.