Un medic roman a reactionat dupa ce Buhnici a jignit femeile care au celulita si vergeturi: „Te-as lua cu mine intr-o sectie de Terapie Intensiva sa vezi cum se roaga un barbat adevarat pentru sotia lui, sa mai fie langa el, cu toate bolile si cicatricile din lume”

Medicul Armin Zahra, a reactionat dupa ce George Buhnici a jignit femeile care au celulita si vergeturi.

„Domnule Buhnici, v-as lua cu mine intr-o maternitate sa vedeti prin cate chinuri trece o gravida dupa noua luni de sarcina. Sa vedeti cu ce cicatrici raman!

Dar nimic nu mai conteaza in ochii mamei si a proaspatului tatic, decat conexiunea care se creeaza intre ei in momentul in care isi tin in brate copilul. Pentru acesti parinti, singurul gand este… Copilul lor sa fie sanatos!

Mama mea a nascut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificari perfect normale! Imperfectiunile pe care le-ati insiruit le are si mama mea si cu siguranta multe femei. Pentru ea nu a fost mai importanta pielea imperfecta, dar atat de perfecta in ochii tatalui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastra pe lume.

Si sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Daca ar fi mers zi de zi la “salita” cu siguranta nu ar mai fi putut sa petreaca timp cu noi si sa ne indrume atat de frumos. Mandria, satisfactia ei nu sta intr-un corp perfect lucrat, fara vergeturi. Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoara de fizica, un programator, o arhitecta si un copil care isi face viitorul ghidat de parinti si de fratii lui.

Te-as lua cu mine intr-o sectie de Terapie Intensiva sa vezi cum se roaga un barbat adevarat pentru sotia lui, sa mai fie langa el, cu toate bolile si cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist si nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.”, a scris medicul Amin Zahra pe pagina sa de Facebook.