Trei zodii au un DECEMBRIE de vis. Astrologii anunta victorii mari in prima luna de iarna

Decembrie de vis. Astrologii au spus ce semne zodiacale asteapta mari victorii in decembrie 2022.

Ce semne ale zodiacului asteapta mari victorii in decembrie

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Analizand diagrama corpurilor ceresti, putem intelege nu numai care semne vor fi norocoase, ci si de ce. Asadar, Gemenii vor avea noroc de finalizarea si prezentarea proiectelor lor datorita lui Jupiter in casa a X-a. Si chiar daca ar trebuit sa faci ore suplimentare pentru rezultat, merita.

Trecerea Soarelui in casa a VI-a va fi marcata de conspiratii impotriva ta, dar nu vor reusi. Veti obtine in continuare ceea ce iti doresti. Acum ambitiile tale sunt mari si, din fericire, sustinute de recunoasterea muncii tale din partea autoritatilor. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent cand se comploteaza impotriva ta.

Dupa data de 13, cand Marte trece in zodia Taurului, va exista sansa de a-ti promova afacerea in strainatate. Pentru proprietarii de afaceri, aceasta este o veste foarte buna. Toate aceste aspecte vor contribui la cresterea bunastarii materiale a Gemenilor, dar „capcanele” nu sunt excluse. Pentru a nu pierde ceea ce ai dobandit, trebuie sa fii atent la bani si sa nu cheltuiesti fiecare banut, chiar daca vrei sa o faci pentru a face placere familiei si prietenilor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Un moment pozitiv pentru Fecioare este Marte in casa a 10-a. El ii incurajeaza pe cei care realizeaza ceea ce isi doresc cu perseverenta si inflexibilitate, iar asta este doar despre tine. Fecioarele de rang inalt pot conta pe promovare, intarirea sferelor de influenta in structurile guvernamentale.

Conducatorul casei a VII-a, Jupiter se va afla in cea mai avantajoasa pozitie, asa ca poti conta pe el pentru a reusi in toate eforturile. Cu toate acestea, nu ar trebui sa aveti incredere neconditionata in colegii de afaceri. Printre ei poate fi un tradator sau pur si simplu o persoana incompetenta. Ar trebui sa alegeti numai cai cinstite, apoi al treilea aspect al lui Saturn din casa a saptea va contribui la a face lucrurile „cu o mana usoara”.

La inceputul lunii decembrie 2022, unii reprezentanti ai zodiei vor primi o suma mare in cont sau vor castiga la loterie. Veniturile vor depasi cu siguranta cheltuielile, dar vor creste si tentatiile. Nu te grabi, abordeaza cheltuielile cu intelepciune.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Mai multe planete te vor influenta deodata: Mercur, Venus precum si Soarele, situat in casa a X-a a zodiei tale. Trebuie sa muncesti din greu, sa indeplinesti ordinele de la superiori. Si acei Capricorni care s-au saturat deja de locul lor de munca au sansa sa-l schimbe dupa 13 decembrie. Soarele, Mercur si Venus in casa a 11-a va vor ajuta sa obtineti sprijinul cuiva foarte puternic. De exemplu, functionarii publici isi pot consolida pozitiile si pot incepe o crestere brusca a carierei lor.

Saturn ii va insoti pe acei reprezentanti ai zodiei care planuiesc sa-si deschida propria afacere. Va fi posibila solutionarea tuturor documentelor si destul de repede – inainte de Anul Nou. Veti incepe sa primiti profit foarte curand, asa ca nu pierdeti timpul. Va fi un cadou grozav de sarbatori pentru tine si familia ta.