Traian Basescu, intrenat in stare critica: „E rau…”

Traian Basescu, fostul presedinte, este intrenat in stare critica la Spitalul Militar. Dumitru Dragomir a vorbit despre starea de sanatate a fostului presedinte al Romaniei.

„Ii doresc sanatate multa fostului presedinte Traian Basescu, e in spital si am auzit ca este destul de rau”, a povestit Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

„E rau cu plamanii. Am auzit ca e bagat pe oxigen, nu stiu daca e intubat. Am auzit ca e rau. Ii doresc sanatate, ca vad ca toata lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Publicitate

Potrivit expertilor, fostul presedinte se confrunta cu probleme majore din punct de vedere medical, datorita antecedentelor sale cardiace. In momentul de fata, medicii se concentreaza pe tratamentul sau si pe prevenirea altor complicatii posibile.

Articolul continuă după reclame

Traian Basescu, in varsta de 72 de ani, se afla internat la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Militar de Urgenta „Carol Davila” si se pare ca ar fi infectat cu virusul gripal de tip A.

potrivit apropiatilor, Traian Basescu ar avea si ateroscleroza, o boala cronica ce presupune intarirea si ingustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grasimi. In plus, ar avea si hipertensiune.

In 2014, cand inca era sef al statului, a fost diagnosticat si cu emfizem pulmonar care are ca efect scaderea calitatii vietii pentru ca pacientul oboseste foarte repede.

Eugen Tomac, europarlamentar: ”Ne-a luat si pe noi prin surprindere aceasta evolutie si l-am contactat, i-am transmis ca suntem cu gandurile alaturi de domnia sa. Ii uram multa sanatate”.

n varsta de 72 de ani, Traian Basescu a mai fost operat in 2006 de hernie la un spital din Viena iar un an mai tarziu mergea tot la spitalul Militar pentru o operatie de tiroida.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.