Tragedie la Timisoara. Cine este studenta de la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei

Intr-un tragic incident din Timisoara, o studenta la Medicina a fost ucisa in mod brutal de catre partenerul ei, care era colegul ei la aceeasi facultate.

Corpul fetei a fost descoperit intr-un apartament din oras.

Autoritatile au confirmat ca Andreea, in varsta de 21 de ani, a fost injunghiata de mai multe ori si gasita intr-o balta de sange de catre o colega de facultate. Tinerei, originara din Baia de Arama, i se presupune ca i-a fost ucisa de catre un tanar din Caras-Severin, care a fost deja retinut de politie, scrie Antena 3CNN.

Publicitate

Conform informatiilor furnizate, Andreea a fost victima geloziei colegului ei de la facultate, care, se pare, era si proprietarul apartamentului unde locuia fata. Potrivit sursei citate, cei doi se aflau impreuna de aproximativ un an si aveau certuri frecvente. Gelozia este considerata cel mai probabil motiv al crimei.

Articolul continuă după reclame

Unul dintre colegii fetei a fost cel care a descoperit cadavrul, incercand sa intre in camera ei, dar constatand ca usa era blocata. Echipajul de pe ambulanta a fost primul care a ajuns la fata locului, constatand decesul tinerei.

Vestea mortii a socat pe toata lumea, deoarece Andreea nu avea probleme de sanatate cunoscute.

Partenerul ei, Mirel Dragomir, in varsta de 21 de ani, student si el la Medicina si Teologie, este considerat principalul suspect. In cadrul anchetei, va fi audiata si verisoara lui, studenta la Facultatea de Sport, deoarece locuia impreuna cu el si cu sora lui.

“Viata e nedreapta, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni langa EL… nu o sa te uit niciodata si o sa te iubesc vesnic! Drum lin catre stele, verisoara mea iubita!”, a scris si verisoara Andreei pe Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.