Structura anului scolar a fost modificata. Cand incepe, de fapt, vacanta de iarna a elevilor.

Structura anului scolar a fost modificata. Potrivit Ministerului Educatiei, vacanta de iarna a elevilor va incepe abia pe 24 decembrie, in ajunul Craciunului, si nu pe 23 asa cum era programata initial. Ministerul Educatiei a modificat structura anului scolar la inceputul lunii noiembrie.

Elevii din ciclul gimnazial si liceal vor avea vacanta de iarna doar in perioada 24 decembrie – 2 ianuarie, pentru a recupera vacanta formata pe care au avut-o in aceasta perioada. Prin urmare, ultima zi de scoala din anul 2021 va fi pe 23 decembrie.

Articolul continuă după reclame

Cand incepe, de fapt, vacanta de iarna a elevilor.

Prescolarii si elevii din clasele primare vor avea mai multe zile de vacanta. Acestia vor reveni la ore abia pe 9 ianuarie 2022.

Publicitate

Perioada vacantei de iarna a elevilor:

► vineri, 24 decembrie 2021 — duminica, 2 ianuarie 2022, pentru clasele din invatamantul gimnazial, liceal, profesional si postliceal;

► vineri, 24 decembrie 2021 — duminica, 9 ianuarie 2022, pentru grupele/clasele din invatamantul prescolar si primar.

Prima si a doua zi de Craciun (zilele de 25 si 26 decembrie) vor pica in weekend. La fel se intampla si cu Revelionul, care anul acesta va fi intr-o zi de sambata. Astfel ca nu sunt prevazute zile libere legale pentru angajati de sarbatori.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.