Sotia presedintelui Zelenski, mesaj emotionant: ”Invadatorii ucid copii ucraineni. Acestea sunt fetele copiilor care nu vor creste niciodata”

Sotia presedintelui Zelenski, Olena Zelenska, a transmis un mesaj emotionant dupa 11 zile de la inceperea razboiului. S

”Invadatorii ucid copii ucraineni. In mod constient si cinic. Copiii nostri.

Ranit in timpul bombardamentelor. Kirill, in varsta de 18 luni, din Mariupol, a fost dus la spital de parintii sai sub foc. Dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l ajuta.

Publicitate

Alice, din orasul ucrainean Akhtyrka. Nu a implinit a 8-a aniversare. In timpul bombardarii, ea a murit impreuna cu bunicul ei, care a acoperit-o cu el insusi.

Polina din Kiev. Ea a murit in timpul bombardamentelor pe strazile capitalei impreuna cu parintii si fratele ei. Sora mea este in stare critica.

Arsenie, 14 ani. Un fragment de obuz a lovit capul baiatului. Medicii nu au putut ajunge acolo sub foc, Arsenii a sangerat pana la moarte.

Sofia, 6 ani. A fost impuscata in masina impreuna cu fratele, mama si bunicii ei de 1,5 luni. Familia a incercat sa paraseasca Novaia Kakhovka.

”Acestea sunt fetele copiilor care nu vor creste niciodata”

Trebuie sa va spun despre asta. Sunt deja peste 38 de copii morti in Ucraina. Si din cauza bombardarii oraselor pasnice, aceasta cifra poate creste chiar in acest moment!

Cand oamenii din Rusia spun ca nu ranesc civilii, arata-le aceste fotografii! Arata-le fetele acestor copii carora nu li s-a dat sansa sa creasca.

Cati copii mai trebuie sa moara pentru a convinge trupele ruse sa nu mai traga si sa permita coridoare umanitare?

Avem nevoie de coridoare in cele mai afectate orase din Ucraina chiar acum! Sute de copii mor acolo in subsoluri, fara hrana si ingrijire medicala.

Soldatii rusi impusca familiile care incearca sa paraseasca cladirile. Ei ucid si voluntari care incearca sa ajute.

Fac un apel la presa impartiala de peste tot din lume!

Spune acest adevar teribil: invadatorii rusi ucid copii ucraineni. Spune-le mamelor din Rusia – anunta-le exact ce fac fiii lor aici, in Ucraina.

Arata aceste fotografii femeilor din Rusia – sotii, fratii, compatriotii tai ucid copii ucraineni! Sa stie ca ei sunt personal responsabili pentru moartea fiecarui copil ucrainean, deoarece si-au dat consimtamantul tacit la aceste crime.

Catre tarile NATO: inchideti cerul deasupra Ucrainei! Salveaza-ne copiii, pentru ca maine ii va salva pe ai tai!”, a scris Olena Zelenska pe Instagram, alaturi de o serie de fotografii care ilustreaza realitatea dura a momentului din Ucraina.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.