Sfaturile Sfantului Andrei, ocrotitorul romanilor, pentru fiecare zodie in parte: „Primiti cu deschidere cuvintele mele, caci sunt daruri menite sa va calauzeasca pe calea fericirii si implinirii”

Sfaturile Sfantului Andrei. „Binecuvantari, copiii mei ai Romaniei! In lumina credintei si a ocrotirii mele, ma adresez voua cu dragoste si intelepciune. Cu fiecare an care trece, privind in adancul inimilor voastre, mi-am dorit sa va impartasesc sfaturi potrivite pentru drumul vostru unic.

Astazi, intr-o calatorie astrologica prin zodiac, va indemn sa ascultati intelepciunea cerului si sa gasiti in voi insiva puterea de a infrunta provocarile si a va bucura de darurile vietii.  Asadar, primiti cu deschidere cuvintele mele, caci sunt daruri menite sa va calauzeasca pe calea fericirii si implinirii.”

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Sfatul Sfantului Andrei: Fii curajos si asuma-ti riscurile.

Publicitate

Interpretare: Berbecii sunt cunoscuti pentru curajul lor. Sfantul Andrei le-ar putea incuraja sa isi asume riscuri in viata si sa fie lideri in propriile alegeri.

Taur (20 aprilie – 20 mai):

Sfatul Sfantului Andrei: Apreciaza frumusetea si prosperitatea din jurul tau.

Interpretare: Taurii apreciaza luxul si confortul. Sfantul Andrei le-ar putea aminti sa se bucure de frumusetea si prosperitatea din viata lor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):

Sfatul Sfantului Andrei: Comunica deschis si fii deschis la noi idei.

Interpretare: Gemenii sunt cunoscuti pentru spiritul lor deschis. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa fie comunicativi si sa abordeze viata cu mintea deschisa.

Rac (21 iunie – 22 iulie):

Sfatul Sfantului Andrei: Arata-ti afectiunea si protejeaza-ti familia.

Interpretare: Racii sunt legati puternic de familie. Sfantul Andrei le-ar putea oferi sfaturi despre a-si exprima afectiunea si a proteja familia in orice circumstanta.

Leu (23 iulie – 22 august):

Sfatul Sfantului Andrei: Foloseste-ti puterea pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Interpretare: Leii au adesea un spirit puternic de lider. Sfantul Andrei le-ar putea aminti ca puterea lor poate fi folosita in scopul de a-i ajuta si sustine pe cei din jur.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie):

Sfatul Sfantului Andrei: Apreciaza ordinea si grijileaza de sanatatea ta.

Interpretare: Fecioarele sunt cunoscute pentru atentia lor la detalii. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa aiba grija de ordinea din viata lor si de sanatatea lor fizica si mentala.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie):

Sfatul Sfantului Andrei: Cauta armonia in relatii si fii drept in judecata.

Interpretare: Balantele iubesc armonia si justitia. Sfantul Andrei le-ar putea indemna sa caute echilibrul in relatii si sa fie drepte in judecata.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):

Sfatul Sfantului Andrei: Infrunta provocarile cu curaj si transforma-te intr-o versiune mai buna a ta.

Interpretare: Scorpionii sunt adesea asociati cu transformarea. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa infrunte provocarile cu curaj si sa caute sa se transforme intr-o versiune mai buna a lor in proces.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie):

Sfatul Sfantului Andrei: Exploreaza lumea si cauta intelepciunea.

Interpretare: Sagetatorii iubesc aventura si cautarea de cunostinte. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa exploreze lumea si sa caute intelepciunea in calatoriile lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):

Sfatul Sfantului Andrei: Stabileste-ti obiective inalte si munceste pentru ele.

Interpretare: Capricornii sunt cunoscuti pentru ambitia lor. Sfantul Andrei le-ar putea oferi sfaturi despre stabilirea de obiective inalte si angajarea in munca asidua pentru a le atinge.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie):

Sfatul Sfantului Andrei: Fii inovator si implica-te in comunitate.

Interpretare: Varsatorii iubesc inovatia si comunitatea. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa fie inovatori in abordarea lor si sa se implice activ in comunitate.

Pesti (19 februarie – 20 martie):

Sfatul Sfantului Andrei: Asculta-ti intuitia si fii compasional.

Interpretare: Pestii sunt adesea intuitivi si compasionali. Sfantul Andrei le-ar putea sugera sa-si asculte intuitia si sa fie compasionali in relatiile lor.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.