Sfatul astrologului pentru ziua de luni, 14 decembrie 2020.

Sfatul astrologului. Astrologul anunta o zi plina de energie pozitiva, care da speranta – si sanse – pentru implinirea dorintelor , care pana acum pareau de nerealizat.

Berbec

Pentru cei care doresc sa-si schimbe calitatea vietii in bine, astrologul ii indeamna sa foloseasca gandirea pozitiva: cu cat te gandesti mai activ la bine, cu atat va fi mai mult in viata ta.

Publicitate

Taur

Ziua trebuie sa fie dedicata familiei si prietenilor – in special persoanelor in varsta. Astazi vor avea nevoie in special de dragostea si atentia voastra, asa ca trebuie sa gasiti timp pentru ei.

Gemeni

Astazi este important sa va amintiti ca cel ce nu se grabeste reuseste oriunde. Nu trebuie sa va asumati mai multe lucruri simultan, trebuie sa alegeti cel mai important lucru si sa lucrati calm si metodic la el.

Sfatul astrologului pentru ziua de luni, 14 decembrie 2020.

Rac

Cel mai bine este sa „tratezi” starea proasta de spirit care poate veni in aceasta zi cu distractia ta preferata. Nu numai ca iti va provoca emotii placute, dar iti va oferi si posibilitatea de a castiga bani buni.

Leu

Ziua este favorabila comunicarii cu prietenii, indiferent daca devine reala sau virtuala.

Fecioara

Ziua nu este categoric potrivita pentru autocritica. Tot nu veti primi concluzii constructive, dar puteti submina temeinic stima de sine.

Balanta

Planurile de viitor pe care le veti face in aceasta zi trebuie sa fie proportionale cu forta morala si fizica, altfel pur si simplu nu veti putea sa le indepliniti.

Scorpion

Ziua – daca, desigur, apare o astfel de oportunitate – este necesar sa ne-o dedicam odihnei, cel mai bine este sa mergem in natura. Aerul proaspat va avea un efect benefic asupra dispozitiei si bunastarii.

Sfatul astrologului pentru ziua de luni, 14 decembrie 2020.

Sagetator

Nu ar trebui sa alegeti obiective de viata care nu sunt in concordanta cu propriile dorinte, doar pentru ca sunt la moda si prestigioase – tot nu le veti putea indeplini.

Capricorni

Este necesar sa fii extrem de atent cu privire la dorintele tale. Ele tind sa se implineasca in cel mai nepotrivit moment.

Varsator

Nu este cea mai buna zi pentru luarea unor decizii serioase. Acestea se vor dovedi a fi gresite, prin urmare, indiferent de presiunea pe care o aveti, este mai bine sa le amanati.

Pesti

Este necesar sa fii cat mai atent la orice idei care iti vin in minte astazi, indiferent de calitatea – profesionala sau personala.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.