Sfatul astrologului pentru ziua de 6 decembrie 2020. Faptele bune ti se intorc

Sfatul astrologului pentru ziua de duminica. Este important sa fii cat mai corect posibil in raport cu ceilalti, pentru a nu-i jigni.

Berbec (21.03 – 20.04)

Trebuie sa ne amintim ca astazi este o zi libera, iar  voi aveti nevoie de odihn. Este important sa va relaxati si sa va restabiliti energia cheltuita, saptamana viitoare veti avea nevoie de ea.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru analiza realizarilor tale profesionale. Daca ti se pare ca esti intr-un punct mort, gandeste-te la optimizarea actiunilor ulterioare.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Faptele bune menite sa ii ajute pe cei care au nevoie de ele ti se vor intoarce de o suta de ori foarte repede.

Sfatul astrologului pentru ziua de 6 decembrie 2020.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu trebuie sa ganditi negativ. Puterea mintii noastre este atat de mare incat va fi usor sa va inrautati situatia vietii.

Leu (23.07 – 21.08)

Chiar daca este o zi libera, puteti incepe sau cel putin sa va pregatiti pentru implementarea unui nou proiect profesional conceput pentru o perioada semnificativa de timp.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu ar trebui sa instrainezi o persoana care, dupa ce te-a jignit cu ceva timp in urma, s-a cait si, fiind plina de remuscari, a vrut sa iti ceara iertare, da-i o alta sansa.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu poti ajuta o alta persoana impotriva vointei sale, altfel vei putea simti semnificatia expresiei ca drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este posibil sa cumparati sau sa vindeti un imobil. Atat in ​​primul, cat si in al doilea caz, conditiile pentru tranzactie sunt cel mai probabil cele mai profitabile si castigatoare.

Sagetator (23.11 – 21.12)

In aceasta zi, rudele si prietenii vor avea nevoie de ingrijirea ta, asa ca este indicat sa petreci timp cu ei si sa le oferi ajutorul de care vor avea nevoie.

Sfatul astrologului pentru ziua de 6 decembrie 2020.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Orice ai face astazi,pentru un hobby, creativitate sau treburile casnice,  incearca sa faci totul perfect, doar asa vei fi multumit de munca ta.

Varsator (21.01 – 18.02)

Ziua este favorabila lucrarilor din casa. Puteti incepe reparatiile sau macar sa va pregatiti.

Pesti (19.02 – 20.03)

Astazi religia dvs. ar trebui sa fie un stil de viata sanatos. Puteti, si ar trebui, sa faceti sport, sa urmati o dieta si sa renuntati la obiceiurile proaste.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.