Sfatul astrologului pentru vineri, 11 decembrie 2020. Atentie la certuri si conflicte

Astrologul anunta o zi de certuri si conflicte, in care chiar relatia dintre familie si prieteni va fi testata pentru rezistenta.

Berbec

Ziua nu este propice negocierilor cu partenerii de afaceri. Doar pierdeti-va timpul si efortul.

Publicitate

Taur

Astrologul recomanda sa-ti dedici timpul odihnei, amanand toate treburile pentru maine. Organismul are nevoie de o pauza.

Sfatul astrologului pentru vineri, 11 decembrie 2020.

Gemeni

Astazi, dedica-ti timp tie. Relaxeaza-te, ai trecut prin niste momente grele si ai nevoie sa te aduni.

Rac
Secretul succesului este realizarea unui plan de bataie. Fa-ti o lista cu prioritatile si urmeaz-o.

Leu

Astazi, este important sa se evite chiar si cel mai mic risc, deoarece poate duce la probleme grave.

Fecioara

Cand mergeti la cumparaturi, amintiti-va ca urmeaza sarbatorile si nu cheltuiti prea mult. Pretuieste fiecare banut, nu arunca in stinga si-n dreapta.

Balanta

Este recomandabil sa refuzati o oferta care vi se face. Nu este cu gand bun, chiar daca pare tentanta.

Articolul continuă după reclame

Sfatul astrologului pentru vineri, 11 decembrie 2020.

Scorpion

Principalul lucru de astazi este sa va concentrati asupra muncii si sa nu va distrageti atentia rezolvand probleme si conversatii care pot astepta cel putin pana maine, altfel nu veti avea timp sa faceti nimic.

Sagetator

Nu ar trebui sa cheltuiti bani in mod spontan, astfel de achizitii nu vor aduce niciun beneficiu sau bucurie, de aceea este mai bine sa mergeti la cumparaturi cu un plan bine facut si sa nu va abateti de la acesta.

Capricorn

Nu irisiti energie in conversatii si argumente goale despre orice, poate fi util pentru lucruri mult mai importante – de exemplu, munca sau treburile casnice.

Varsator

Timpul este nefavorabil pentru schimbari radicale de viata. Orice decizie se poate dovedi gresita.

Pesti

O cearta cu o persoana draga se poate transforma intr-un conflict grav si pe termen lung, asa ca trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a o evita.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.