Sfatul astrologului pentru 6 februarie 2021. Ziua in care energia este foarte scazuta

Sfatul astrologului pentru 6 februarie 2021. Ziua de sambata se caracterizeaza, in general prin lipsa energiei si apatia.

Avand in vedere ca este o zi libera, nu va afecteaza foarte tare, asa ca puteti sa va relaxati. Pentru zodiile de fos, astrele recomanda elaborarea unor planuri pentru viitor.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Nu incepeti sa rezolvati problema dimineata. Cel mai probabil, pana la pranz, totul se va rezolva de la sine si nu va trebui sa va irositi energia care oricum este sub limita.

Taur (21.04 – 21.05)

Nu inteveniti in viata personala a nimanui. Astazi sunt posibele interpretari gresite ale sfaturilor. Puteti ajunge la certuri cu persoanele apropiate. Ziua este destinata relaxarii.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Pentru nativii Gemeni, astrele recomanda repaus si relaxare in familie. Nu luati decizii, oricum sunteti cu capul in nori in aceasta zi.

Rac (22.06 – 22.07)

Aveti grija la persoanele cu energie negativa. Orice cearta, chiar minora, poate duce la conflicte grave.

Leu (23.07 – 21.08)

Astrele va recomanda sa profitati din plin de faptul ca ziua este nefavorabila pentru afaceri si sa va odihniti bine. Dupa amiaza iesiti la o plimbare in aer liber. Pe seara vin vesti bune pe plan financiar.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Astazi este ziua perfecta pentru efectuarea tranzactiilor financiare de orice fel. Astrele va sunt favorabile si pe plan sentimental. Cei singuri pot avea o surpriza placuta.

Balanta (24.09 – 23.10)

Astazi este ziua propice pentru treburile din gospodarie. Trebuie sa profitati de propriul entuziasm si sa puneti lucrurile in ordine.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Nu dati sfaturi oamenilor apropiati, chiar daca te roaga. Evita raspunsurile pentru ca este posibil sa fii acuzat mai tarziu de nereusita acestora.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Sagetatori, relaxare scrie pe fruntea voastra. Daca va aventurati in a rezolva chestiuni importante, este posibil sa faceti greseli. Daca nu aveti stare, iesiti la o plimbare in aer liber.

Capricorn (12.22 – 01.20)

O zi excelenta pentru plimbare, discutii si chiar un pranz cu prietenii. Orice puneti la cale astazi are succes.

Varsator (21.01 – 18.02)

Esti singura zodie pe care astrele o indeamna la munca. Tot ce tine de sfera profesionala este bine aspectata astazi. Puti chiar obtine un contract la care visati de ceva vreme.

Pesti (19.02 – 20.03)

Astazi e ziua in care lucrati cu voi. Va analizati greselile din trecut si trageti o linie.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.