Sfatul astrologului pentru 28 decembrie 2020

Sfatul astrologului pentru ziua de 28 decembrie 2020. Exista o mare probabilitate de a deveni victima a inselaciunii mincinosilor si fraudei. Dedicati-va ziua spiritualitatii.

Berbec

Astazi este mai bine sa refuzati tranzactiile financiare de orice fel. Probabilitatea pierderilor este prea mare si, in ajunul Anului Nou, un astfel de scenariu nu este de dorit.

Taur

Nu este cea mai buna zi pentru a comunica cu oamenii din jurul tau – atat rude, cat si persoane dragi, dar si necunoscuti. Poti fi acuzat de lucruri pe care nu le-ai facut, ceea ce va face un decalaj in aura ta.

Sfatul astrologului pentru 28 decembrie 2020

Gemeni

Pentru a nu deveni victima inselatorilor oamenilor necinstiti, trebuie sa reduceti orice comunicare la minimum.

Rac

Cel mai periculos lucru de facut in aceasta zi este sa cazi in depresie: trebuie sa rezisti unei stari proaste in toate modurile posibile, altfel iti poate strica sarbatorile.

Leu

Orice tranzactie financiara este interzisa: pierderile din ajunul Anului Nou pot afecta negativ nu numai bunastarea materiala, ci si moralul.

Fecioara

Nu ar trebui sa va impartasiti gandurile – si mai ales planurile – cu alte persoane, chiar si cu cei in care aveti incredere. Chiar si cei dragi sunt capabili sa-ti faca rau astazi.

Sfatul astrologului pentru 28 decembrie 2020

Balanta

Astazi veti avea o zi proasta la locul de munca, asa ca ocupati-va de curatenia casei si decorarea acesteia pentru Anul Nou.

Scorpion

Este posibil sa nu aveti suficient timp si energie pentru a implementa noi proiecte, asa ca trebuie sa alegeti.

Sagetator

Poate ca vor aparea in jurul tau multi oameni care vor sa-ti distruga starea de spirit – nu le oferi sansa de a face acest lucru.

Sfatul astrologului pentru 28 decembrie 2020

Capricorn

Probabil o exacerbare a vechilor boli cronice. Trebuie sa consulti imediat un medic si sa respecti toate recomandarile sale.

Varsator

Nu trebuie sa cautati comunicarea cu strainii – astazi este putin probabil sa va poata oferi ceva de care aveti nevoie, asa ca este mai bine sa petreceti ziua singuri.

Pesti

Este necesar sa va controlati fiecare cuvant, altfel va puteti face cu usurinta dusmani , asa cum se spune, din senin – pur si simplu facand o declaratie neglijenta.