Sfatul astrologului pentru 27 noiembrie pentru toate semnele zodiacului: O zi de conflict intre trecut si viitor

Sfatul astrologului pentru ziua de 27 noiembrie 2021. Este necesar sa ne luam ramas bun din timp de la ceea ce a devenit invechit, pentru ca amintirile ne trag inapoi si nu ne permit sa traim pe deplin prezentul si sa luptam pentru viitor. Majoritatea oamenilor vor fi intr-o dispozitie buna, iar dorinta predominanta va de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Berbec (21.03 – 20.04)

In aceasta zi nu se poate dori rau nimanui: se poate materializa foarte repede, dar bumerangul pe care il obtii ca urmare va fi mult mai puternic si mai ofensator.

Taur (04.21 – 05.21)

Tensiunea morala pe care o simti in ultima vreme poate afecta relatia cu persoana iubita: nu te gandi ca nu observa nimic – nu lasa lucrurile nerezolvate.

Gemeni (22.05 – 21.06)

La cel mai mic disconfort, ar trebui sa consultati imediat un medic: astfel veti putea surprinde boala in cel mai timpuriu stadiu si sa o eliminati inainte de a fi prea tarziu.

Rac (22.06 – 22.07)

Cei care sunt siguri ca la un moment dat au ales o profesie gresita si, prin urmare, in mod inconstient se simt nefericiti, pot primi o oferta pentru a se incerca intr-un domeniu nou – poate de asta aveti nevoie.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu trebuie sa fii arogant si dur fata de oamenii din jurul tau: este usor sa strici o relatie buna, dar poate dura timp si efort pentru a o restabili in totalitate.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Ziua este prielnica pentru vizitarea unui teatru sau a unei sali de expozitie – contactul cu arta va lasa impresii vii si placute, cei care se hotarasc sa ramana acasa pot citi sau asculta clasicii.

Balanta (24.09 – 23.10)

Raspunsul la o intrebare importanta de viata poate fi obtinut de la oamenii in care ai incredere – de exemplu, rude sau prieteni apropiati: ei nu te vor dezamagi de aceasta data, oferindu-ti indicatii despre ce sa faci.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Oricat de mare ar fi dorinta de a da o mustrare furioasa persoanei care te raneste, nu ar trebui sa faci asta: oricum nu-i vei demonstra nimic si-ti strica nervii – si starea de spirit -.

Sagetator (11.23 – 12.21)

Nu ar trebui sa te complaci in narcisism – acest lucru este daunator in primul rand pentru tine, deoarece ameteala de la succes nu a adus niciodata pe nimeni la bine, iar oamenilor din jurul tau este putin probabil sa le placa.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Lasa-i pe cei dragi sa inteleaga cat de importanti si iubiti sunt pentru tine: cel mai bine este sa-ti marturisesti sentimentele fata de ei, iar apoi sa confirmi cuvintele cu o actiune: care dintre ele, ramane la latitudinea ta sa decizi.

Varsator (21.01 – 18.02)

Relatiile cu persoana iubita in aceste zile nu vor fi usoare, dar de ce sa nu incercati sa folositi simtul umorului: va va ajuta sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt si, prin urmare, sa gasiti un limbaj comun.

Pesti (19.02 – 20.03)

Rezistati tentatiei de a spune cuvinte grele cuiva apropiat: resentimentele impotriva voastra va fi cel mai probabil tinute mult timp, ceea ce inseamna ca va trebui sa uitati de pace in relatii – trebuie sa va pregatiti pentru razboi.