Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021. Ziua in care fortele raului ne pot afecta viata

Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021. Ziua in care fortele raului sunt active si incep sa aiba un impact semnificativ asupra vietii noastre.

Chiar si cei mai binevoitori si placuti oameni pot incepe sa afiseze trasaturi de caracter dezgustatoare, printre care invidia si furia. Exista, de asemenea, o mare probabilitate de a fi condus de manipulatori si de a deveni o victima a escrocilor.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Tradarea unei persoane pe care pana mai ieri ati considerat-o prietena apropiata trebuie tratata rational. La urma urmei, nimic – inclusiv prietenia – in viata noastra nu este etern.

Taur (21.04 – 21.05)

Datorita probabilitatii ridicate de certuri si conflicte care pot aparea chiar si cu cei apropiati, este mai bine sa petreceti ziua singuri, minimizand comunicarea pe cat posibil.

Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Oamenii din jurul tau trebuie tratati cu maxima rabdare si intelegere, altfel situatiile conflictuale sunt inevitabile, ceea ce te poate costa o relatie buna.

Rac (22.06 – 22.07)

Este recomandat sa faci ceva creativ. Nu lasa gandurile negre sa-ti acopere cerul inimii. Pe seara lucrurile incep sa se linisteasca.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu cadeti prada tentatiilor care va vor bantui in aceasta zi.  In acest mod puteti abandona munca si va puteti rani grav.

Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Energia de care dispui astazi nu ar trebui directionata spre ceva important.  Datorita naturii sale distructive, exista o mare probabilitate de a face greseli mari.

Balanta (24.09 – 23.10)

Ziua este favorabila pentru a pune lucrurile in ordine – atat la locul de munca, unde este timpul sa sortati documentele, cat si acasa, mai ales daca nu ati facut curatenie de mult timp.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este recomandabil sa petreceti ziua in sanul familiei, acordand o atentie speciala copiilor si parintilor. In ultima vreme acestia au simtit lipsa dragostei voastre.

Sfatul astrologului pentru 26 ianuarie 2021.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Astrele te indeamna la singuratate. In acest fel va fi posibil nu numai sa eviti conflictele care sunt probabile in acest moment, ci si sa iti dai seama – pe cat posibil – de lumea ta interioara.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Este mai bine sa amanati adoptarea unei decizii importante, in ciuda faptului ca a trecut mult timp. Maine veti putea privi lucrurile dintr-un punct de vedere diferit, mai echilibrat.

Varsator (21.01 – 18.02)

Efectuarea de tranzactii financiare nu este cea mai buna idee pentru astazi. Este foarte probabil ca pierderea rezultata din aceasta sa depaseasca semnificativ profitul pe care il asteptati.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua in care modestia – spre deosebire de indrazneala si lauda – devine cu adevarat cea mai buna decoratie, altii vor aprecia cu siguranta noua dvs. imagine.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.