Sfatul astrologului pentru 23 ianuarie 2021. Ziua in care trebuie sa incerci sa fii mai bun

Sfatul astrologului pentru 23 ianuarie 2021. Ziua in care este categoric inacceptabil sa arati calitati negative inerente oamenilor.

Cele mai importante si neplacute sunt furia, ura, razbunarea, invidia, aroganta, cruzimea, inselaciunea, egoismul, ipocrizia. Cazand intr-una dintre aceste stari, poti „agata” in ea mult timp, ceea ce nu va avea cel mai bun efect asupra organismului – atat moral, cat si fizic, deci merita sa scapi decisiv de ele.

Berbec

Este posibil ca unele persoane din jurul tau sa aiba nevoie de ajutor, simpatie si compasiune. Sa nu iti pare rau pentru sentimentele bune, cu siguranta vor fi recompensate.

Taur

Astazi este extrem de important pentru tine sa monitorizezi ceea ce spui si chiar sa gandesti. Cuvintele si gandurile rele se pot intoarce impotriva ta aproape imediat, deci este mai bine sa nu risti.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Ziua nu este potrivita pentru luarea deciziilor importante. Exista un risc ridicat de a citi gresit argumentele pro si contra si de a face o greseala care va fi dificil de corectat.

Sfatul astrologului pentru 23 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Cel mai bun mod de a scapa de propriile probleme este sa treci la cele care exista in viata altor persoane. Astfel, te asiguri ca dificultatile tale nu sunt atat de grave pe cat crezi.

Leu (23.07 – 21.08)

Agresivitatea oamenilor din jurul tau si propriile tale izbucniri de furie, care sunt posibile in aceasta zi, trebuie stinse in fasa.  Cel mai bine cu ajutorul umorului.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Cand comunicati cu prietenii si cei dragi, incercati sa evitati cuvintele dure. Cearta care poate aparea este probabil sa fie grava si sa dureze mult timp.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu ar trebui sa va asumati actiuni riscante. Nu luati nici decizii importante in aceasta zi. Amanati pentru luni.

Sfatul astrologului pentru 23 ianuarie 2021.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Ziua este favorabila reconcilierii cu oamenii cu care v-ati cam certat. Recunoasteti ca si ei v-au lipsit in tot acest timp.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Criticandu-va – si absolut pe buna dreptate, pentru actiunile voastre recente, nu ar trebui, totusi,  sa fiti atat de duri cu propria persoana. Lasati-va dreptul de a face si greseli, ca toti ceilalti.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Este recomandabil sa va dedicati ziua odihnei. Daca nu va reveniti la timp, atunci in viitorul apropiat energia eliberata de astre se va usca si performanta dvs. va fi indoielnica.

Sfatul astrologului pentru 23 ianuarie 2021.

Varsator (21.01 – 18.02)

Este necesar sa fiti atenti la semne. De exemplu, apa varsata astazi si vasele sparte nu sunt semne bune, deci este recomandabil sa nu luati decizii radicale pentru anumite probleme.

Pesti (19.02 – 20.03)

Orice cadou facut in aceasta zi va avea puterea unui talisman. Astazi trebuie sa fii generos si sa cumperi cel putin mici suveniruri pentru cei dragi care ii vor putea proteja.