Sfatul astrologului Pavel Globa pentru MIERCURI, 23 AUGUST 2023. Atentie Gemeni, Raci si Varsatori.

Sfatul zilei de miercuri.  Potrivit astrologului Pavel Globa, Soarele si Venus se vor afla in constelatia Fecioarei. In acelasi timp, Luna se afla intr-o pozitie incomoda, intalnind Saturn. Acest lucru va cauza intreruperea si intreruperea multor planuri chiar inainte de aparitia lui Mercur retrograd. Pentru a evita necazurile, este important sa aplicati o abordare pragmatica a afacerilor, sa distingem clar intre viata profesionala si relatiile personale.

Nu urmariti obiective nerealiste, nu plutiti cu capul in nori, nu va grabiti si nu fortati lucrurile – actionati pas cu pas, treptat. Fii rabdator si responsabil, mai ales in chestiuni financiare, iar acesta este principalul sfat pentru toate semnele zodiacale in aceasta zi.

Publicitate

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va crede in mod eronat ca unele probleme se vor rezolva de la sine. Cu toate acestea, miracolul nu se va intampla. Prin urmare, acordati maxima atentie si participare, depuneti toate eforturile pentru a rezolva problema care va preocupa.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Este mai bine ca Taurul sa nu-si asume ceva la scara larga, global. Nu ai suficienta energie pentru a duce la capat. Faceti doar treburile curente si sarcinile zilnice.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In viata Gemenilor in aceasta zi, vor aparea dificultati si sarcini dificile. Nu renunta si vezi situatia ca fiind necesara si ca atare care iti va da o lectie valoroasa. Poate ca aceasta este o oportunitate de a merge pe drumul cel bun.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa treaca prin evenimente neplacute care iti pot distruge increderea in sine. Nu face asta – fii tu insuti si nu te opri inainte de primul esec. Putem depasi totul.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, aceasta zi va fi un moment pentru a testa corectitudinea caii si principiilor alese. Ramaneti increzator si fidel propriilor principii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor realiza brusc ca lumea si oamenii nu sunt perfecti. Pentru a nu fi dezamagit de nimeni sau nimic, nu idealizati si nu aveti mari sperante.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta in aceasta zi este cel mai bine sa faca planificare si auto-imbunatatire. Mutati-va atentia catre ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este mai bine ca Scorpionii sa nu se adanceasca in psihologie si sa nu isi testeze punctele forte si capacitatile. In plus, nu este nevoie sa incerci sa manipulezi pe cineva si sa ascunzi adevarul – vei fi descoperit, rapid si usor.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in aceasta zi va trebui sa indeplineasca o misiune de mentinere a pacii, actionand ca intermediar in disputa cuiva. Ramaneti obiectiv si corect in toate conditiile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au un buget foarte modest. Incercati sa nu cheltuiti bani pe ceva de care nu aveti cu adevarat nevoie, alocati fondurile corect.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul sa fie atent la toate problemele. Riscul este absolut contraindicat pentru tine. In caz contrar, micile aventuri vor deveni mari probleme.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Este mai bine ca Pestii sa nu acorde atentie nedreptatii si invidiei altora. Inaintati pe calea propusa si nu irositi energie valoroasa pe emotiile negative.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.