Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 27 martie 2023. Surprize pentru trei zodii.

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa  spune ca este important sa nu fii nervos si sa incerci sa-ti tii emotiile sub control. Cu o atitudine negativa, poti face greseli inutile. Este de preferat sa nu renunti, ci sa influentezi cumva imbunatatirea situatiei. Nu sunt excluse surprize neasteptate.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

BERBEC

Berbecul va avea ocazia sa primeasca o recompensa pentru munca depusa mai devreme, ceea ce vine la fix pentru reprezentantii zodiei. Atunci cand incepeti noi activitati, trebuie sa fiti moderati si precauti si, daca este necesar, sa cautati sprijin din partea celor competenti.

Publicitate

LEU

Leii vor avea o zi buna cand se pot obtine rezultate excelente in orice domeniu al vietii. In viata personala, se asteapta, de asemenea, o „rafala de emotii” si un interes sporit din partea membrilor de sex opus. Inceputul unei relatii romantice va fi favorabil, dar vor castiga perspectiva doar daca Leii nu grabesc lucrurile.

SAGETATOR

Succesul Sagetatorului in aceasta zi,este garantat de astre. Este necesar sa se demonstreze responsabilitate si seriozitate, precum si abilitatile si experienta . Atentie la barfele coleginoe, nu le puneti la suflet. E doar invidie.  Ar trebui sa reactionati mai putin emotional la provocarile celor invidiosi.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul trebuie sa controleze fiecare cuvant rostit si fiecare pas facut in aceasta zi, deoarece consecintele actiunilor neplacute pot fi prea deplorabile. In aceasta perioada, va fi mult mai rezonabil sa fii executiv decat independent si proactiv. Dupa-amiaza, ar trebui sa fii atent la sanatatea ta.

FECIOARA

Fecioarele vor trebui sa controleze singure situatia, deoarece oamenii care se ofera voluntari pentru a ajuta s-ar putea sa nu fie foarte de incredere. Poate exista o neintelegere intre rude, membri ai familiei – aici va fi necesar sa actionezi ca un pacificator pentru a rezolva situatia conflictuala. Este nefavorabil sa construiesti planuri pe termen lung.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui sa finalizeze toate chestiunile legate de documente si organizatii guvernamentale, deoarece o intarziere a situatiei se poate transforma in probleme in viitorul apropiat. Pot exista probleme in sectorul financiar, asa ca este recomandat sa va limitati cheltuielile. Dupa-amiaza, este mai bine sa planificati acele activitati care va vor inveseli si va vor aduce placere.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii vor avea o zi fructuoasa in care pot obtine rezultate excelente, mai ales pentru activitati creative. Cu o probabilitate mare, vor exista ganduri si propuneri de schimbare a locului de munca, din cauza beneficiilor financiare, acestea trebuie luate in considerare mai detaliat. In relatiile personale, nu ar trebui sa va lasati prada ispitelor.

BALANTA

Balanta asteapta o zi oarecum plina. Au tendinta sa puna la suflet orice lucru mic si sa arate emotii unde este mai bine sa fie cu sange rece, ceea ce va afecta negativ sistemul nervos in ansamblu. Ar trebui sa fii atent in comunicare si, daca este posibil, sa limitezi complet contactele.

VARSATOR

Este favorabil pentru Varsator sa faca planificare in aceasta zi, amanand cu prudenta ce este foarte important si cere decizii radicale. Sunt posibile situatii neprevazute in sfera profesionala, carora reprezentantii zodiei sunt capabili sa faca fata cu succes. In ceea ce priveste viata personala, atunci trebuie sa fii cat mai retinut si rabdator.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

RAC

Racii au o zi grea, vor trebui sa-si revizuiasca planurile si sa faca ajustari. Critica de la oameni apropiati ii va putea tulbura, iar aliatii va pot dezamagi in cel mai neasteptat moment. Cel mai bine, ocupati-va de lucrurile de zi cu zi, a caror implementare a devenit deja un sablon.

SCORPION

Scorpionii asteapta intreruperea planurilor, lipsa sprijinului asteptat si esecul in chestiuni importante, asa ca ziua va necesita rabdare si putere. Sunt posibile dezacorduri serioase cu sefii, care aduc probleme – este important sa fii pregatit pentru asta. Este necesar sa depuneti toate eforturile pentru a evita conflictele, mai cu cei dragi – in curand situatia se va schimba in bine.

PESTI

Pestii se pot astepta la incasari financiare si propuneri promitatoare de cooperare, iar calatoriile planificate anterior vor avea rezultate favorabile. Stresul psihic trebuie evitat, iar micile probleme ale acestei zile nu trebuie luate personal.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.