Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 19 iunie 2023. Atentie Tauri, Gemeni si Lei.

Sfatul zilei de luni!  Celebrul astrolog Pavel Globa ii sfatuieste pe nativii zodiacului sa ia in considerare anularea tuturor intalnirilor sau reprogramarea lor pentru zilele urmatoare. De asemenea, nu va asumati riscuri. Petreceti mai mult timp cu familia si prietenii, ingrijiti-va de treburile personale.

Cum va fi aceasta zi pentru fiecare semn al zodiacului, conform previziunilor astrologului Pavel Globa.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Aceasta zi pentru Berbec va fi favorabila pentru a face lucruri care aduc placere si inspiratie. Va puteti aduna cu prietenii, mergeti la teatru sau cinema, faceti o plimbare in parc.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul nu are voie sa imprumute bani de la nimeni in aceasta zi. In plus, comunicarea cu persoane toxice este categoric contraindicata pentru tine – nu numai ca iti vor strica starea de spirit, ci si te vor trage in jos.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa evite intalnirile si negocierile in aceasta zi. Muta-le pe toate in zilele urmatoare, deocamdata stai acasa, singur cu gandurile tale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii in aceasta zi ar trebui sa renunte la orice munca suplimentara. Este mai bine sa dedici mai mult timp si atentie familiei si prietenilor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Leu, aceasta zi este buna pentru lucruri interesante si creativitate. Nu va angajati in sarcini riscante si dubioase si nu cautati sa rezolvati lucrurile cu rudele si prietenii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioara, aceasta zi va fi calma. Reprezentantii singuri a zodiei vor avea parte de o intalnire romntica. Cu siguranta nu vei suferi de lipsa de atentie a sexului opus.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta in aceasta zi va avea parte de intalniri si evenimente interesante. In drumul tau vor aparea oameni care te vor invata multe si iti vor oferi amintiri de neuitat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor putea rezolva cu succes toate problemele personale. Abtineti-va de la decizii pripite.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii nu ar trebui sa uite de sarcinile si responsabilitatile lor. In acelasi timp, fa-ti timp sa te relaxezi. Profitati din plin de toate oportunitatile favorabile ale acestei zile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Aceasta zi va necesita activitate si initiativa din partea Capricornilor – doar asa veti putea obtine succesul. Faceti toate eforturile pentru a face totul perfect.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa indeplineasca toate sarcinile in intregime si la timp. Nu trebuie sa bati la o usa inchisa – toate usile iti vor fi deschise in acea zi. Orice afacere si intreprindere a dvs. este sortita succesului.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Astrologul ii sfatuieste pe Pesti sa faca sport in aceasta zi. Este activitatea fizica care te va ajuta sa revii la tonusul tau si sa-ti imbunatatesti semnificativ starea de spirit.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.