Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 12 februarie 2023. Trei zodii sunt avertizate de astre

Sfatul zilei de duminica. In aceasta zi va trebui sa va bazati doar pe propriile puteri.  Astrologul Pavel Globa sfatuieste sa fii increzator in tine, doar atunci va fi posibil sa obtii succes in diferite domenii ale vietii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul nu ar trebui sa se grabeasca in aceasta zi. Mai mult, daca trebuie sa iei o decizie importanta. Cantareste cu atentie argumentele pro si contra.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurii incearca tot timpul sa ajunga la cineva. Nu ar trebui sa faci asta. Mai bine ai grija de tine si comunica cu cei care se bucura de prezenta ta. Nu lua decizii importante astazi, poti fi pacalit!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru gemeni, este indicat sa faca toate lucrurile importante inainte de pranz, iar dupa-amiaza sa se retraga. O idee grozava este o plimbare in parc sau o ora intr-o cafenea confortabila.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie sa fie obiectivi pentru a trage evaluari si concluzii corecte. In aceasta zi, puteti si ar trebui sa va implicati in introspectie si rearanjare a obiectivelor.

Leu (23 iulie – 22 august)

In domeniul profesional, Leul isi va trezi imaginatia si creativitatea in aceasta zi. Seara, asteptati-va la surprize si cadouri placute de la persoana iubita. Nu luati decizii importante dimineata.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu ar trebui sa se bazeze pe nimeni in aceasta zi. Nu credeti promisiunile altora, toate vor fi incalcate. Contati doar pe voi si pe propriile forte. Rezolvati problemele cele mai importante, inclusiv cele legate de documente, dimineata.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta ar trebui sa se pregateasca pentru o atentie sporita acordata propriei persoane. Poate ca seful  va va cere sa finalizati sarcina atribuita cat mai curand posibil, ceea ce nu va place cu adevarat. Strangeti din dinti si nu comentati.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpioni, principalul lucru in aceasta zi este increderea in sine. Nu-ti fie frica de nimic, totul se va rezolva pentru tine.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Sagetator, aceasta va fi o zi a treburilor de familie si a treburilor casnice. Petrece mai mult timp cu prietenii si familia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Inspiratie puternica si idei creative vor veni la Capricorn in aceasta zi. Veti putea indeplini toate sarcinile. Nu uitati sa zambiti chiar daca va supara cineva.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Varsator, aceasta zi va oferi reinnoirea relatiilor cu oameni din trecut, inclusiv cu rudele care s-au mutat recent din anumite motive.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii in aceasta zi pot rezolva probleme financiare, dar pur si simplu nu imprumuta sau nu da cu imprumut bani. Dedica seara intalnirii cu prietenii.