Doliu in PSD. Barbatul si-a pus capat zilelor chiar in sediul partidului

Doliu in PSD. Dumitru Taranu (73 de ani), trezorierul PSD Barlad, s-a sinucis in sediul partidului in seara zilei de vineri, 10 februarie.

Acesta a fost vazut parcand in fata cladirii, insa nu se cunosc motivele care au dus la gestul extrem ce a urmat. Potrivit Vremea Noua, acesta ar fi lasat un bilet de adio din care s-ar deduce o deceptie in dragoste. Sursa citata mai arata ca barbatul si-ar fi parasit sotia in urma cu trei ani pentru o colega din PSD Barlad.

Vineri seara s-a certat cu aceasta si a plecat de acasa. Partenera sa le-a povestit sefilor ca, dupa „o cearta puternica”, Dumitru Taranu a plecat de acasa in jurul orei 16:30. Dupa aproximativ patru ore, barbatul de 73 de ani a fost gasit mort in sediul partidului. Trupul neinsufletit a fost descoperit de un coleg al barbatului, care a vazut ca usa sediului partidului era deschisa. A intrat si l-a gasit spanzurat cu o funie de tevile unui calorifer.

Liderii PSD Vaslui si Barlad s-au deplasat la sediul partidului, insa nu au oferit declaratii. Trupul neinsufletit al lui Dumitru Taranu a fost ridicat de cei de la Medicina Legala, potrivit Ziare.com.

„Daca este sa ne luam dupa biletul de adio lasat in sediul PSD, putem deduce ca motivul sinuciderii ar fi o deceptie in dragoste. Se stie ca acesta, de trei ani de zile, traia cu o colega din Organizatia PSD Barlad si a parasit caminul conjugal, uimind pe toata lumea. Acum se pare ca aceasta iubire i-a venit de hac!

La auzul cumplitei vesti, liderii PSD de la Vaslui si Barlad au venit sa vada grozavia, parca nevenindu-le sa creada ca omul de incredere al deputatului Adrian Solomon si al presedintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu, a fost capabil de un asemenea gest.

Dumitru Buzatu si Adrian Solomon au ajuns la sediu ravasiti, nu au dat nicio declaratie, insa cel mai ravasit era Adrian Solomon. Acesta isi reprosa ca astazi, ca niciodata, nu a intrat in sedul partidului, ca sa poata preintampina tragedia”, au scris jurnalistii de la publicatia Vremea Noua.

„In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs decesul”, au precizat oficialii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.