Sfatul astrologului Pavel Globa pentru a doua zi din Octombrie. Atentie Gemeni, Balante si Varsatori!

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa sfatuieste semnele zodiacului unde trebuie sa fii atente pentru a evita necazurile. Toate problemele importante si serioase sunt discutate cel mai bine intr-un mediu confortabil.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Un moment bun pentru a discuta despre probleme actuale. Informatiile dobandite vor fi utile. Va exista o oportunitate de avansa in cariera. Sunt probabile noi cunostinte, care pot da nastere unei relatii romantice.  Asculta-ti intuitia, te va ajuta sa iei decizia corecta in activitatile profesionale.

Publicitate

Leu (23 iulie – 22 august)

Va fi usor sa va concentrati asupra punctelor importante ale zilei. Nu este nevoie sa fii distras de fleacuri, astfel incat acest lucru sa nu interfereze cu luarea deciziei corecte. Prietenii te vor ajuta la realizarea unor idei si planuri. Este bine sa schimbati situatia si sa va relaxati – acest lucru va va ajuta la restabilirea vitalitatii si a energiei.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Persistenta va ajuta la rezolvarea multor probleme. Trebuie folosite toate mijloacele pentru a evita dificultatile. O perioada potrivita pentru analiza actiunilor, studierea si dobandirea de noi cunostinte. Va fi utila participarea la seminarii sau alte evenimente. Ar fi oportun sa luam initiativa in relatiile personale, care se vor indrepta spre schimbari in bine.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ziua promite oferte de succes care vor aduce profituri bune si promovare la locul de munca. Intuitia nu va esua in alte chestiuni. Sunt posibile calatorii neplanificate care vor aduce o multime de emotii. Seara, este indicat sa iti faci timp pentru persoana iubita, o poti rasfata cu o surpriza placuta.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Calatoriile au succes, la fel ca si comunicarea intr-un cadru informal. Va exista ocazia de a intalni oameni interesanti si de a-ti demonstra talentele si cunostintele. Interesul si semnele de atentie din partea sexului opus nu sunt excluse. Seara, trebuie sa te relaxezi si sa te recuperezi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pot exista dezacorduri la locul de munca, dar acestea vor fi mici si nu ar trebui sa va faceti griji prea mult pentru acest lucru. Sunt probabile calatorii bruste de afaceri, care se vor dovedi a fi foarte profitabile. Achizitiile vor avea succes, mai ales cele legate de casa. Seara poti avea intalniri romantice sai plimbari in aer curat.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pot realiza multe daca iti doresti cu adevarat. De asemenea, necesita concentrare si vigilenta. Sunt probabile erori in calculele pe hartie, trebuie sa va concentrati si sa creati un mediu calm pentru a preveni pasii gresiti. Posibile vesti bune spre seara.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pot aparea probleme, ar trebui sa incercati sa evitati cel mai mic risc si sa nu va supraestimati capacitatile. Va exista posibilitatea de a restabili ordinea acasa, de a face curatenie generala si de a revizui lucrurile inutile. Apoi puteti aloca timp pentru o odihna buna, care este necesara pentru a umple rezervele de energie vitala.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Principalul lucru in aceasta perioada este sa ramai calm, altfel nu poti doar sa faci greseli, ci si sa te desprinzi de cei mai apropiati oameni. Insultele si conflictele reciproce nu sunt deloc necesare, asa ca trebuie sa incercati sa va controlati emotiile. Este o idee buna sa mergeti la cumparaturi, sa va schimbati garderoba sau sa mergeti la coafor.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibila o situatie dificila acasa, care va dura timp pentru a rezolva totul. Pot exista progrese semnificative in domeniul profesional. Posibile recompense sau bonusuri in numerar. Nu este recomandat sa va impartasiti problemele si grijile cu oamenii din jurul vostru, acest lucru poate avea un efect negativ asupra evenimentelor ulterioare. Intalnirile romantice nu sunt excluse seara.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Un timp prosper pentru munca, pentru extinderea orizontului, pentru studiu. Cunostintele utile sunt de natura sa trezeasca interesul si sa aduca ceva experienta. Este de dorit sa se rezolve problemele de afaceri intr-un cadru informal, astfel incat acestea sa aiba succes. Seara este buna pentru primirea oaspetilor si o mica sarbatoare.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pot exista relatii tensionate la locul de munca cu colegii si conducerea. Pentru a evita necazurile, este mai bine sa nu va certati si sa nu intrati in conflict. Nu este indicat sa pui la inima orice neintelegeri minore, altfel poate afecta sanatatea. Prietenii va vor ajuta si va vor sprijini in orice situatie, principalul lucru este sa ii contactati la timp.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.