Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 30 octombrie 2022. Atentie Berbeci, Lei si Balante

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa a avertizat ca sunt posibile situatii neplacute, neintelegeri si dispute. Trebuie sa-ti controlezi emotiile pentru a nu agrava situatia. Puteti conta pe sprijinul celor dragi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Orice, chiar si cea mai inofensiva disputa a Berbecului din aceasta zi se poate transforma intr-un adevarat conflict. Concentrati-va pe treburile curente si nu incercati sa faceti ceva imposibil. Acordati-va timp pentru a va relaxa si a face o plimbare in parc.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Aceasta zi va iesi bine pentru Taur. Totusi, nu incerca sa tii totul sub control, altfel vei obosi foarte tare atat psihic, cat si fizic. Indeplineste-ti indatoririle cu calm si masura. Nu intra intr-o dispozitie proasta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa faca o munca simpla care nu necesita costuri semnificative de energie. Daca nu te simti bine, odihneste-te. In afaceri, o pauza nu te va rani. Asteptati-va la vesti bune mai tarziu, spre seara.

CITESTE SI Ce spune astrologul Pavel Globa despre inceputul celui de-al treilea razboi mondial:

Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi buna, dar numai daca nu dai dovada de activitate si initiativa excesiva. Toate incercarile tale de a influenta procesul acum vor esua. Mai bine relaxeaza-te si odihneste-te.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor dori sa-si asume riscuri si sa experimenteze. Cu toate acestea, acest lucru poate cauza probleme. Actionati ca de obicei si, de asemenea, nu participati la barfe si aventuri. In cele din urma, controati-va emotiile.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa fie cat mai atente si grijulii posibil. Fa-ti timp in luarea deciziilor. Poate ca hobby-ul tau iti va aduce un venit bun, iar acest lucru te va surprinde foarte mult. Nu fi timid, meriti asta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Zi dificila si conflictuala pentru Balanta. Fii pregatit pentru situatii neplacute si pentru faptul ca circumstantele iti vor schimba planurile. Faceti compromisuri si fiti deschisi cu partenerii si colegii. Nu incercati sa inselati.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa decida si sa faca totul rapid si fara ganduri si indoieli inutile. Fii increzator. Faceti-va sarcinile si nu va lasati distras de vorbe goale si lucruri neimportante.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul este mai bine sa trateze totul intr-un mod calm. Este mai bine sa lucrezi singur astazi pentru a minimiza riscul conflictelor. Nu dovedi nimic nimanui. Fii prietenos si politicos cu cei din jurul tau. Este mai bine sa fii creativ la locul de munca.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

O zi productiva si de succes pentru Capricorni. Totul este atent planificat si calculat. Moment excelent pentru intalniri si negocieri.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul este mai bine sa petreaca aceasta zi singur. Ganditi-va mai putin la posibilele riscuri si probleme si nu va agitati. Afacerile curente vor aduce venituri neasteptate, dar nu va grabiti sa cheltuiti acesti bani. Gandeste-te la ce ai nevoie.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

O zi buna pentru Pesti. Toate cazurile sunt acum decise in favoarea dumneavoastra. In ciuda faptului ca circumstantele se vor schimba, vei putea naviga rapid si fi flexibil. Nu lasati o dispozitie proasta sa va impiedice sa va atingeti obiectivul.