Se negociaza intens! Cine are cele mai mari sanse sa prezinte noul show Master Chef.

Pro TV a facut o mutare surprinzatoare in industria televiziunii marti, 16 aprilie, anuntand componenta noului juriu pentru MasterChef Romania. Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu s-au reintors la Pro TV, renuntand la Antena 1, unde au avut parte de experiente memorabile si cateva controverse.

Anuntul transferului lor a fost facut chiar pe fatada magazinului Cocor din Bucuresti printr-o reclama ingenioasa, marcand intoarcerea triumfala a celor trei chefi la Pro TV, locul unde au debutat in 2012 cu prima editie a show-ului MasterChef.

Cine va prezenta show-ul Master Chef

Odata cu schimbarile in juriu, s-a ridicat intrebarea cine va fi gazda acestui spectacol culinar iconic. Razvan Fodor, prezentatorul anterior, a fost eliminat din ecuatie, fiind implicat in diverse proiecte la Antena 1, inclusiv in serialul „Bravo, tata!”. Cu reteta de succes din trecut, Gina Pistol pare sa fie cea mai potrivita alegere pentru rolul de prezentator.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Desi Pro TV nu a confirmat inca oficial aceasta schimbare, exista indicii puternice care sugereaza acest lucru. Recent, Smiley, sotul Ginei Pistol si un sustinator al Pro TV, a postat un clip video sugestiv pe retelele sociale. In timp ce filma momente din bucatarie cu Gina, intrebarile lui Smiley, cum ar fi „Te pregatesti pentru ceva?”, au starnit speculatii ca acesta ar putea fi un teaser pentru viitoarea sa prezenta in MasterChef.

Gina Pistol este libera de contract, iar relatia sa cu Antena 1 s-a incheiat in mod amiabil, deschizand astfel calea pentru o noua colaborare cu Pro TV. Chimia evidenta dintre Gina si cei trei chefi, precum si comunicarea excelenta dintre ei, alimenteaza speculatiile.

In interviuri recente, Gina insasi a indicat ca este deschisa la intoarcerea in lumea televiziunii, subliniind ca munca in acest domeniu ocupa un loc special in inima ei si ca ar analiza cu atentie orice propunere viitoare.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.