Se intoarce roata in ultima zi din saptamana. Trei zodii sunt puse la zid, iar doua trec prin schimbari neasteptate! Sfatul astrologului Pavel Globa!

Sfatul astrologului pentru ziua de duminica, 9 octombrie 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa spune ca aceasta zi va fi prielnica pentru comunicare si colaborare. Puteti gasi cu usurinta un limbaj comun cu altii si puteti face o impresie buna. Rezolvarea cu succes a problemelor financiare si personale. Unii reprezentanti ai cercului zodiacal vor putea gasi modalitati suplimentare de a castiga bani.

Sfatul astrologului pentru semnele de Foc

Berbec

Dimineata, sunt posibile situatii ambigue, a caror cale de iesire nu poate fi gasita imediat. Principalul lucru este sa nu fii confuz si sa iei in considerare cu atentie actiunile tale. Poate fi necesar sa modificati sarcinile programate. Increderea in sine va va ajuta sa va adaptati la noile conditii. Sportul sau yoga vor fi de folos, unde te poti relaxa si castiga vigoare. Seara este propice intalnirilor romantice.

Publicitate

Leu

Un moment bun pentru a termina cazurile vechi si a rezolva unele probleme. Puteti pune lucrurile in ordine, astfel incat va fi mai usor sa mergeti mai departe. Principalul lucru este sa incerci si sa te bazezi doar pe propriile forte. Acest lucru va ajuta la evitarea multor greseli inutile care pot fi facute. Pot exista schimbari in relatiile cu cei dragi. Si in chestiuni financiare, este recomandabil sa va evaluati in mod rational capacitatile.

Sagetator

Pentru Sagetator, ziua va fi semnificativa cu noi cunostinte, ceea ce, in ciuda masurilor restrictive, va fi in continuare posibila. Acest lucru va oferi un inceput bun pentru promovarea in sfera afacerilor. O atentie deosebita trebuie acordata semnelor destinului. Astrele dau multe indicii despre schimbari semnificative in viata. Sagetatorii vor avea nevoie de atentie si de utilizarea competenta a intuitiei.

Sfatul astrologului pentru semnele de Pamant

Taur

Energia acestui semn face apel la „fapte”. Vreau sa obtin armonie in toate si cu toata lumea. Dar realitatea este ca trebuie sa-ti reduci putin ardoarea. In unele chestiuni, este de dorit sa luati o atitudine de asteptare. Evitati situatiile controversate, indepartandu-te de ele. Problemele financiare trebuie abordate cu prudenta. Deciziile de impuls pot duce la o fundatura. „Atmosfera din casa” este foarte importanta – toate neintelegerile trebuie clarificate.

Fecioara

Reprezentantii acestui semn vor avea o buna oportunitate de a-si stabili o viata personala. Daca o Fecioara singura este abordata de un fan (sau admirator), este logic sa raspunzi la oferta. Timpul va spune daca merita sa continui intalnirile. Dar pe 16 ianuarie se va putea petrece foarte bine seara.

Articolul continuă după reclame

Capricorn

Ziua nu este usoara, dar in acelasi timp nici grea, daca unele neintelegeri nu sunt luate prea in serios. Multe probleme pot fi evitate daca vezi doar latura pozitiva in toate. Graba trebuie excluse. Ar trebui sa existe optimism, umor si usoara ironie in dispozitie .

Sfatul astrologului pentru semnele de Aer

Gemeni

Ziua va avea succes pentru afaceri doar in prima jumatate. Si apoi implica deliberarea si elaborarea deciziilor impreuna cu membrii intregii echipe (de munca sau familie). Pentru Gemeni, astrele pot oferi o buna oportunitate pentru calatoriile de afaceri, care vor fi utile nu numai in domeniul afacerilor. Exista sansa de a intalni o noua iubire.

Balanta

Astrele pot garanta succesul in afaceri doar acelor reprezentanti ai acestui semn care sunt angajati in munca creativa si intelectuala. Vor avea o multime de idei si planuri noi. Pentru oamenii de afaceri, ziua va fi duala: problemele financiare sunt posibile, frauda si inselaciunea nu sunt excluse. In relatiile personale ale Balantei, nu sunt prevazute schimbari si neintelegeri speciale.

Varsator

Pentru Varsator, ziua nu este foarte favorabila in sfera afacerilor. „Spiritul lor de lupta” poate sa nu aduca performanta dorita. Nu veniti cu idei noi. Este mai bine sa va limitati la terminarea cazurilor vechi. In contactele personale, este de dorit sa se evite remarcile caustice. Ideal ar fi sa analizati realizarile trecute si sa faceti planuri pentru viitor.

Sfatul astrologului pentru  semnele de Apa

Rac

16 ianuarie nu va fi o zi inactiva pentru Raci. Treburile casnice si rezolvarea unor probleme arzatoare vor ocupa aproape jumatate din timpul acestei zile. Va trebui sa ne gandim la probleme financiare. Dar astrele avertizeaza asupra posibilitatii de accidentare. Prin urmare, unele cazuri care comporta un anumit pericol vor trebui abandonate.

Scorpion

Mare atentie in toate problemele zilei. Scorpionul va trebui sa fie foarte atent cu aparatele electrice. Cand va deplasati, trebuie sa respectati si regulile existente – exista riscul de vatamare. Planetele nu favorizeaza buna intelegere cu ceilalti. Acest lucru poate afecta atat contactele de afaceri, cat si relatiile personale.

Pesti

Energia Pestilor in aceasta zi trebuie cheltuita pentru a finaliza lucruri care au fost deja incepute mai devreme. Dar perspectivele si propunerile din exterior, desi aduc beneficiul scontat, pot fi inselatoare. In viata personala, pot exista schimbari bune daca Pestii au chef de o relatie serioasa.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.