Rusia a cumparat 45.000 de saci de celofan pentru transportul cadavrelor, anunta Serviciul de Securitate al Ucrainei

Rusia a achizitionat 45.000 de saci de celofan pentru a transporta cadavrele, a declarat seful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) din regiunea Harkov, Roman Dudin, citat de 112.international .

„Cred ca, potrivit traditiei antice rusesti, ii vor ingropa doar pe camp sau in acele morminte fara nume”, a spus Dudin.

Dudin a mai spus ca SBU inregistreaza o crestere a trupelor rusesti la granita cu regiunea Harkov.

Publicitate

„Vedem manevre active si deplasari a trupelor Federatiei Ruse de-a lungul granitelor noastre. Prezenta militara creste treptat, nu exista elemente de retragere a trupelor de la frontiera de stat a Ucrainei dupa asa-zisele exercitii. Astazi, conform informatiilor noastre , cel mai bun grup tactic al lor are doar 70% din echipamentul activ, 30% din echipament sunt defecte. Putem vedea chiar si in directia Belgorod, unde este concentrat echipamentul militar, care nu se poate deplasa independent”, a spus Dudin.

Dupa cum a fost raportat pe 22 februarie, SUA cred ca Rusia intentioneaza sa puna mana pe Odesa, Harkov si Herson . In acelasi timp, reprezentanta SUA la Natiunile Unite, Linda Thomas-Greenfield, a avertizat ca Rusia nu se va opri la recunoasterea independentei teritoriilor din estul Ucrainei controlate de marionetele rusi din 2014.

In anuntul sau privind sanctiunile, presedintele american Joe Biden a spus ca nu mai putin de 150.000 de soldati rusi erau concentrati la granitele Ucrainei si ca toate indicii erau ca Federatia Rusa se pregateste pentru o invazie la scara larga.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.