Robi din Las Fierbinti, mesaj in lacrimi, de Craciun: „Suntem saraci. De ce sa fim si rai?”

Robi, politistul din „Las Fierbinti”, unul dintre cele mai cunoscute seriale din Romania transmise de ProTV, a transmis un mesaj emotionant de Craciun

“Ce inseamna Craciun? Sa fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteti deloc asa unul cu altul! Va zic sincer! Ma doare sufletul cand spun asta!”

”Voi nu vedeti cat de saraci suntem? De ce sa fim si rai? De ce?

Publicitate

Ce inseamna Craciun? Sa fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteti deloc asa unul cu altul! Va zic sincer! Ma doare sufletul cand spun asta!

”Voi aici aveti ba un copil, ba o mama, ba un tata… Io n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteti familia mea, si eu in fiecare zi aud num’ d’astea: ca cutare m-a scuipat, ca cutare m-a batut, ca cutare mi-a facut! M-am saturat!

Articolul continuă după reclame

Voi credeti ca mie nu-mi ajunge? Vreau si eu, macar o data, sa veniti la mine cu o reclamatie ca, nu stiu, cutare mi-a dat o floare! Ca cutare s-a uitat frumos la mine! Ca cutare mi-a zis o vorba buna! Macar odata pe an! Sa va vad si eu ca va bucurati de ceva!

Uitati-va la voi! Sunteti negri la suflet de suparare!

E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani sa va intrebe ce va doriti de Craciun si tot eu l-am pus pe Ardiles sa le fure si sa le puna supriza pentru cei care nu au! Dar doar azi! Ca e Craciunul! Maine le luati inapoi! Nu v-am zis ca am tot inventarul aici!

Bai Branzoi! Zici ca ala-i tarnacopul tau? Da ma, e al tau! Da’ Cotaiala n-are niciunul! Tu ce faci, Branzoi, lucrezi la doua tarnacoape? Ai patru mainci, cumva, ca nu se vede! Si ala care-i la Cotaiala e si tocit si are si coada rupta! Si lampa aia e ciobita, Branzoi! Si o tineai in magazie de ani de zile, sa se puna praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Si acum urli de nervi ca nu o mai ai?

Bobita, tu cate borsete ai, ca numai eu stiu vreo 20? Si faci gat pentru una care-i veche si vai mama ei? Pandele nu are niciuna si pur si simplu isi dorea si el una!”

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.