Reguli stricte ale Familiei Regale: Cand Printul George va deveni adolescent, nu va putea calatori cu tatal sau

TRANSMISE de secole, Familia Regala Britanica are unele dintre cele mai elaborate si mai bogate traditii din lume.

Dupa moartea Reginei Elisabeta a II -a, privirea lumii a fost asupra familiei , care urmeaza seturi stricte de reguli si protocoale in timpul perioadei de doliu.

Publicitate

Acestea variaza de la anumiti membri care nu pot calatori impreuna pana la femeile care nu au voie sa poarte lac de unghii.

Publicitate

Inainte de inmormantarea Majestatii Sale , consultantul de eticheta si protocol William Hanson dezvaluie unele dintre regulile mai putin cunoscute pe care trebuie sa le respecte membrii Familiei Regale.

Restrictii de calatorie

Cand Printul George va deveni adolescent, nu va putea calatori cu tatal sau.

Ca regula generala, doi membri aflati in apropiere unul de celalalt pe linia succesorala nu au voie sa calatoreasca impreuna.

„Nu i-am vazut niciodata pe regretata regina si printul Charles in timp ce calatoreau impreuna, deoarece daca s-ar intampla ceva cu masina, avionul sau nava, ai avea o problema, deoarece numarul unu si doi ar fi disparut”, spune William.

„Din punct de vedere al securitatii si succesiunii, trebuie sa calatoreasca intotdeauna separat, ceea ce este la fel in America cu presedintele si vicepresedintele care nu sunt niciodata in aceeasi masina.

„In general, se face o exceptie pentru sugari si copii mici, motiv pentru care am vazut fotografii cu William si Catherine cu toti cei trei copii mergand in acelasi avion – asta se va schimba cand George va deveni adolescent”.

Ordinea de mers pe jos

Consoarta trebuie sa mearga intotdeauna cativa pasi in spatele monarhului, asa cum se vede cu Regina si Ducele de Edinburgh

William explica: „Aceasta se datoreaza faptului ca ei sunt cei care s-au casatorit in familie. La fel ca Ducele de Edinburgh , care mergea intotdeauna cu cativa pasi in spatele reginei.

„Nu era regele de sange – este la fel cu Catherine, Meghan si Sophie, Contesa de Wessex .

„Privind la Printesa Anne si la sotul ei Timothy Laurence, el este intotdeauna in spatele Printesei Regale. Pentru ca familia regala reprezinta Coroana, iar Coroana ne reprezinta pe noi.”

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.