Razboi chiar in postul Pastelui. Cristina Demetrescu a facut anuntul: „Asta se intampla pana pe 14 aprilie”

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, evolutia astrala a evenimentelor cu care se confrunta lumea in ziua de astazi.

„Suntem intr-o lume departe de a fi ideala si cred ca acum marea lectie este despre cum ne purtam in astfel de momente, nu neaparat despre ceea ce se intampla.

Karma spune ca cei care prigonesc vor fi si ei prigoniti mai departe, mai devreme sau mai tarziu.

Publicitate

Practic, Saturn in Varsator aduce lectii colective fara precedent. Pandemia si razboiul aduc informatii noi despre comportamentul uman, de data aceasta modificat sever datorita internetului si mijloacelor de omunicare in masa.

Anul 1918 a suprapus Primul Razboi Mondial cu pandemiande gripa spaniola. Nu este prima oara cand se intampla lucrul acesta. Numai ca acum beneficiem de prezenta lui Jupiter in Pesti, un vindecator in sine, care denota ca totul se va termina cu bine pentru cei care sunt corecti si respecta adevarul.

Putin neavand motiv sa atace o tara independenta a mintit. Jupiter este in careu cu Lilith in Gemeni – practic definitia absoluta a minciunii si dezinformarii. Asta se intampla pana pe 14 aprilie.

Razboiul va fi castigat de cei care aleg calea lunga a mantuirii, nu decei care aleg calea scurta a minciunii si a castigurilor efemere, ce servesc practic orgoliul si setea de putere.

Suntem intr-o epoca cu Jupiter in Pesti in care nu exista forta mai mare decat cea a credintei si a rugaciunii, nici nu e pacat si incercare mai mare decat sa il pui in momentul de fata pe Putin mai presus de Dumnezeu.

Revolutie planetara 12.12.2020-12.07.2023!

Intre 12 decembrie 2021 si 12 iulie 2023, ne face atenti prin prisma destinului in Taur si a karmei in Scorpion, la hrana, bani si resurse naturale. Dar si la nevoia de a produce noi, de a pune mana practic la treaba si de a nu mai depinde de altii.

Nu este vorba de o descentralizare a economiei mondiale, ci de o revoluie pe termen lung, va fi un apogeu in iulie si august anul acesta.

Avem si doua eclipse in aprilie si mai, ne vom scutura si vom invata sa gatim in loc sa mancam la restaurant. O metafora la raportul import/export productie locala.

Efectele se vor resimti pe termen lung. De razboi putem sa scapam destul de repede. Dupa cum am mai spus, cred ca este un razboi programat pentru 2020, dar pandemia l-a incurcat pe Putin. Atunci existau, astrologic, elemente de razboi. Acum este un razboi fasait, lipsit de forta, iar el se duce in jos.

Sunt trei scenarii – razboiul Rusia-Ucraina, razboi mondial sau atac nuclear.

Eu as ramane la primul scenariu. Mai este o perioada critica intre 23 martie si 8 aprilie dar sper ca am puterea de a crea un scenariu mai bun pentru lumea in care traim”.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.