Raed Arafat, prima reactie dupa ce procurorii au incercat sa redeschida un dosar pe numele sau: „Aceasta tentativa mi-a transformat ultimele 6 luni din viata mea intr-un cosmar”

Raed Arafat, seful DSU,  a spus ca Directia Nationala Anticoruptie i-a transformat ultimele 6 luni ”intr-un cosmar”, dupa ce procurorii au incercat sa redeschida un dosar pe numele sau.

Reactia sa vine la scurta vreme dupa ce, in cursul zilei de joi, judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea formulata de DNA privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat.

Imediat dupa aceasta decizie, care este definitiva, Raed Arafat a reactionat pe pagina sa de Facebook:

”Astazi dimineata, dupa mai multe infatisari si amanari, am aflat vestea ca DNA a pierdut in tentativa sa, ilegala si bizara, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a ma urmari penal pentru “abuz in serviciu”. Urmeaza sa ies cu explicatii amanuntite despre acest dosar si despre aceasta tentativa nejustificata si abuziva care m-a vizat, m-a vulnerabilizat in fata opiniei publice, si mi-a transformat ultimele 6 luni din viata mea intr-un cosmar, stiind foarte bine ca nu sunt vinovat cu nimic, fiind tinta unui abuz” – a scris seful DSU pe pagina sa de Facebook.