Raed Arafat a castigat procesul cu RomaniaTV. Cat va plati postul TV

Raed Arafat a anuntat ca a castigat in prima instanta un proces intentat postului Romania TV. ”Atacurile la persoana nu trebuie sa fie tolerate”, a mentionat Raed Arafat. Seful DSU sustine ca decizia instantei reflecta clar ca ”astfel de abordari nu mai pot fi tolerate intr-o societate civilizata”.

Postul de stiri RomaniaTV ar trebui sa-i plateasca lui Raed Arafat daune morale de 5.000 de euro.

„Breaking News!

Publicitate

ROMANIA TV A PIERDUT!

Articolul continuă după reclame

Atacurile la persoana nu trebuie sa fie tolerate, indiferent de forma acestora, mai ales cand imbraca forma unei campanii de denigrare si defaimare continua si fara precedent, incercand sa darame imaginea si numele unei persoane in mentalul publicului, transformand-o intr-o persoana “malefica” bazandu-se pe informatii si povesti false, special create, sau deformate, si intens promovate.
Castigul meu de astazi impotriva Romania Tv, la prima instanta, este doar un prim pas si un puternic semnal ca astfel de abordari nu mai pot fi tolerate intr-o societate civilizata”, a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.