Radu Dragusin, reactie categorica dupa infrangerea dureroasa de aseara: „Am cea mai mare incredere in…”

Fundaşul Radu Dragusin a exprimat in seara de sambata increderea sa in colegii sai, chiar in urma infrangerii suferite impotriva Belgiei. A evidentiat determinarea echipei nationale de fotbal a Romaniei de a da totul in meciul cu Slovacia, in vederea calificarii in optimile de finala la Euro 2024.

„Am intalnit locul 3 mondial.

Şitiam ca au jucatori ce pot face diferenţa. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Ei au fructificat mai bine ocaziile lor, noi nu am marcat. E greu sa incepi meciul cu un gol primit rapid. Azi ne-a lipsit ceva.

Articolul continuă după reclame

Am cea mai mare incredere in colegii mei, suntem pe primul loc, avem cele mai mari şanse de calificare, vom da totul in ultimul meci. Cred ca diferenţa s-a facut in ultima treime, cred ca noi fundaşii puteam sa dam mai multa incredere. Nu ne demoralizam deloc, avem un obiectv, este foarte realizabil, vom da totul”, a declarat Draguşin la postul Pro TV.

Publicitate

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa sambata cu scorul de 2-0 de catre echipa Belgiei, intr-un meci ce a avut loc la Koln, in etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Drept urmare, calificarea in optimile de finala va fi hotarata in ultima etapa a grupelor. Romania se afla in fruntea clasamentului grupei, insa toate cele patru echipe au acumulat cate trei puncte.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.