Putin, mesaj incredibil la postul public de televiziune, chiar in ziua armistitiului: „Totul decurge conform planului”

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat, sambata, ca decizia de a interveni militar in Ucraina a fost foarte „dificila”.

„Am spus acest lucru la inceputul operatiunii si am spus-o inainte de a se lua aceasta decizie. O decizie dificila, fara indoiala”, a declarat Putin, intr-o intalnire cu femeile din echipajele de zbor ale companiilor aeriene ruse, transmisa de televiziunea publica.

De asemenea, Vladimir Putin a mai spus ca totul decurge conform planului in Ucraina si ca armata rusa isi va indeplini obiectivele in cadrul „operatiunii militare speciale”, asa cum numeste el invazia militara in Ucraina, consemneaza si Reuters.

Totodata, potrivit AFP, el a afirmat ca Rusia nu intentioneaza sa introduca legea martiala, pe fondul zvonurilor persistente privind o astfel de masura din cauza conflictului din Ucraina.

„Legea martiala este pusa in aplicare in caz de agresiune, in special in regiunile in care au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situatie si sper ca nu va interveni”, a spus el, intrebat de angajati ai companiei aeriene ruse Aeroflot.