Prima Doamna a SUA vine in Romania.

Prima doamna a SUA,  Jill Biden, va vizita Romania si Slovacia in perioada 5-9 mai pentru a se intalni cu membri ai serviciilor americane si cu personal din ambasade, precum si cu parintii si copiii ucraineni refugiati, lucratori implicati in actiuni umanitare si profesori, a anuntat luni biroul sau, potrivit Digi 24.

Ambasada SUA a transmis informatii in legatura cu programul lui Jill Biden.

Vineri, 6 mai – Jill Biden va vizita baza de la Mihail Kogalniceanu, unde se va intalni cu membrii serviciului militar din Statele Unite. Seara, ea va pleca in Bucuresti.

Sambata, 7 mai – Prima Doamna se va intalni cu membrii Guvernului Romaniei, personalul ambasadei SUA, lucratorii implicati in actiuni de ajutor umanitar, precum si profesorii care ii ajuta pe copiii ucraineni refugiati sa se integreze intr-un mediu scolar stabil si sigur.

Publicitate

Ea va pleca apoi la Bratislava, Slovacia, unde se va intalni cu personalul ambasadei SUA.

Duminica, 8 mai – Jill Biden va calatori in Kosice si Vysne Nemecke, Slovacia pentru a se intalni cu refugiatii, lucratorii implicati in actiuni de ajutor umanitar si cu slovacii care sprijina familiile care au cautat refugiu in timpul acestei crize.

Luni, 9 mai – Jill Biden se va intalni cu membrii Guvernului Slovaciei inainte de a pleca in Statele Unite.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.