Presedintele Ucrainei si ministrul Apararii, mesaj clar pentru rusi: ”Sunt 85 de ore de cand ne aparam. Este inutil sa…

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski si ministrul Apararii, Oleksii Reznikov, a transmis un mesaj pentru rusii invadatori. Cei doi le recomanda sa plece acasa pana nu este prea tarziu. „Ucraina va castiga. Deja castigam! Inamicul care a venit pe pamantul nostru va pleca intr-o anumita directie”, transmite acesta.

”Sunt 85 de ore de cand ne aparam. Este inutil sa intimidati ucrainenii. Nu va functiona sa treceti de aparatorii nostri.

Rusii ne obliga sa predam capitala – cu atat mai mult. Ore extrem de dificile. Dar vor trece.

Publicitate

Poimaine este deja primavara. Ucraina va castiga. Deja castigam! Inamicul care a venit pe pamantul nostru va pleca intr-o anumita directie.

Prin urmare, sfatuim ocupantii sa plece acasa. Pana nu e prea tarziu”, este mesajul postat pe pagina de socializare a ministrului Apararii.

Negocierile intre Rusia si Ucraine privind o posibila pace urmeaza sa aiba loc in orele urmatoare sau cel tarziu maine, in Belarus.

Articolul continuă după reclame

Presedintele Volodimir Zelenski s-a aratat rezervat cu privire la discutiile pe care urmeaza sa le aiba cu reprezentantii lui Vladimir Putin. Intr-un mesaj adresat poporului in urma cu putin timp, liderul ucrainean a spus ca „nu crede ca intalnirea va duce la incheierea razboiului”, adaugand insa ca „trebuie incercat”.

„Obiectivul nostru este integritatea teritoriala”, a subliniat liderul de la Kiev.

Ucraina confirmase anterior ca va participa la negocierile cu Rusia intr-o regiune de la frontiera sa cu Belarusul.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mai precizat ca delegatiile rusa si ucraineana se vor intalni fara niciun fel de conditii prealabile, potrivit Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.