Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, audiat din nou la Parchet. Ce despagubiri cere familia victimei

Politistul care in data de 14 ianuarie a accidentat-o mortal pe Raisa s-a prezentat din nou in fata procurorilor de la Parchet pentru a fi audiat.

Familia Raisei cere despagubiri de 6 milioane de euro

Familia fetei care a murit la doar 13 ani cere despagubiri in valoare de 6 milioane de euro.

”Zilele urmatoare cererea pe care o vor inainta Parchetului si instantei e de constituire ca parte civila la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar in partea cealalta se gandeste familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite si trauma”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Politistul, din nou audiat

„In acest moment nu pot sa dau o declaratie, avand in vedere starea emotionala in care ma aflu, urmand ca ulterior sa ma prezint pentru a colabora cu organele juridice” , a declarat agentul Constantin Popescu.

Politistul se afla in continuare sub control judiciar.

Constantin Popescu are 27 de ani si lucreaza ca agent inca din anul 2017. Permisul de conducere l-a obtinut in Romania in 2012, actul fiind ulterior preschimbat in 2016 in Marea Britanie. Biroul de presa al Politiei Capitalei a transmis un comunicat in care au specificat faptul ca politistul avea dreptul sa conduca in Romania.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.