Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, audiat din nou la Parchet. Ce despagubiri cere familia victimei

Politistul care in data de 14 ianuarie a accidentat-o mortal pe Raisa s-a prezentat din nou in fata procurorilor de la Parchet pentru a fi audiat.

Familia Raisei cere despagubiri de 6 milioane de euro

Familia fetei care a murit la doar 13 ani cere despagubiri in valoare de 6 milioane de euro.

”Zilele urmatoare cererea pe care o vor inainta Parchetului si instantei e de constituire ca parte civila la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar in partea cealalta se gandeste familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite si trauma”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Politistul, din nou audiat

„In acest moment nu pot sa dau o declaratie, avand in vedere starea emotionala in care ma aflu, urmand ca ulterior sa ma prezint pentru a colabora cu organele juridice” , a declarat agentul Constantin Popescu.

Politistul se afla in continuare sub control judiciar.

Constantin Popescu are 27 de ani si lucreaza ca agent inca din anul 2017. Permisul de conducere l-a obtinut in Romania in 2012, actul fiind ulterior preschimbat in 2016 in Marea Britanie. Biroul de presa al Politiei Capitalei a transmis un comunicat in care au specificat faptul ca politistul avea dreptul sa conduca in Romania.