Pavel Globa, horoscop 19 decembrie – 25 decembrie 2022. Noroc pentru Berbeci, realizari pentru Lei, oportunitati pentru Sagetatori

Horoscop 19 decembrie – 25 decembrie 2022. Astrologul Pavel Globa a prezentat previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Unora li se prefigureaza noroc, in timp ce altora li se va cere sa infrunte multe incercari pentru a-si atinge obiectivele. Perseveranta, dedicarea si determinarea ii vor ajuta sa ajunga la telul lor si sa obtina ceea ce isi doresc.

Horoscopul lui Pavel Globa pentru saptamana 19-25 decembrie pentru zodiile de FOC

Berbec (21 martie – 19 aprilie).

Aceste persoane vor avea noroc daca vor fi creative si ar trebui sa fie rabdatoare si intelegatoare atunci cand lucreaza impreuna cu altii, pentru a atinge mai repede scopurile dorite si a obtine o recompensa buna. In viata personala, persoanele nascute sub acest semn zodiacal nu vor experimenta schimbari semnificative. Persoanele singure pot spera la o calatorie placuta si captivanta, in care ar putea face cunostinta cu o persoana interesanta.

Leul(23 iulie – 22 august).

Persoanele care lucreaza in design sau publicitate vor avea succes in tot ceea ce isi propun sa faca. Vor avea noroc in tot ceea ce fac. Persoanele singure care sunt nascute sub acest semn zodiacal vor avea o saptamana norocoasa si vor avea ocazia sa inceapa o relatie. Totusi, nu ar trebui sa astepte ca persoana iubita sa faca primul pas, ci ar trebui sa actioneze singuri.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie).

Sagetatorii vor incepe o saptamana plina de oportunitati, asa ca ar trebui sa profite de orice sansa pentru a obtine ceea ce-si doresc. Lucrul le va fi usor si vor putea face fata oricarei sarcini care li se va da. Persoanele care au fost intr-o relatie de mult timp si nu vad un viitor impreuna cu partenerul lor ar trebui sa puna capat relatiei si sa inceapa o noua viata de la zero.

Horoscopul lui Pavel Globa pentru saptamana 19-25 decembrie pentru zodiile de PAMANT

Taur (20 aprilie – 20 mai):

Taurilor nu le este recomandat sa inceapa o afacere noua, deoarece aceasta poate fi riscanta. Este mai bine sa asteptati putin timp si apoi sa va apucati de planul dvs. In viata personala, vor aparea disensiuni cu partenerul datorate unei gelozii puternice din partea lui Daca nu discutati totul si nu ajungeti la un compromis, nu va fi posibil sa evitati o despartire.

Fecioara (23 august – 22 septembrie):

Intre 19 si 25 decembrie, Fecioarelor le va trebui sa rezolve multe sarcini importante care vor avea un impact asupra cresterii lor profesionale. Daca reusesc sa le faca bine si in termenii specificati, vor primi un salariu mare. Saptamana este favorabila pentru comunicarea cu sexul opus si pentru inceperea si dezvoltarea relatiilor noi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):

Capricornii trebuie sa finalizeze ceea ce au inceput . Acum nu este momentul sa abandonezi ceea ce ai inceput mai devreme. In viata personala, lucrurile nu vor merge in cel mai bun mod. Reprezentantilor singuri nu le recomand sa isi impartaseasca totul primului intalnit. Capricornilor care sunt intr-o relatie de familie le este recomandat sa ierte ofensele si sa ajunga la un compromis.

Horoscopul lui Pavel Globa pentru saptamana 19-25 decembrie pentru zodiile de AER

Gemeni (22 mai – 21 iunie):

Gemenilor le va trebui sa gaseasca un limbaj comun cu colegii de munca, altfel disensiunile si disputele ar putea duce la probleme serioase. Saptamana intre 19 si 25 decembrie este favorabila pentru cautarea unui nou loc de munca. Persoanelor singure li se ofera ocazia de a se intalni cu o persoana care va juca un rol important in viata lor.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie):

Orice negocieri sau tranzactii pe care Balantele le fac in aceasta saptamana vor avea succes si vor aduce un profit considerabil. Este momentul potrivit pentru ele sa se ocupe de imaginea lor – sa isi schimbe parul sau garderoba. Balantele vor avea succes la sexul opus. Cu toate acestea, nu este recomandat sa isi impartaseasca secretele primului intalnit.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie):

Varsatorii vor putea sa se gandeasca la un proiect nou sau sa isi puna in aplicare ceea ce au visat de atat de mult timp. Pentru a-si diversifica relatia, ar putea sa se gandeasca la ceva interesant care sa il surprinda pe partener. Ar putea merge la cinema, la teatru sau intr-un parc, si sa incheie ziua cu un cina romantic. De asemenea, ar putea sa pregateasca un cadou placut pentru jumatatea sa.

Horoscopul lui Pavel Globa pentru saptamana 19-25 decembrie pentru zodiile de APA

Raci (22 iunie – 22 iulie):

Lucrul la care Racii au muncit atat de mult va fi un succes. Vor fi platiti bine pentru asta. Dupa ce il finalizeaza, ar trebui sa-si ia un timp liber, nu ar trebui sa inceapa imediat un nou proiect. In viata personala, totul va merge cum isi doresc ei.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):

Saptamana va fi potrivita pentru a incepe un nou business, pentru a semna contracte si pentru a incheia acorduri. Relatia pe care o vor incepe in perioada 19-25 decembrie va fi reusita si le va aduce fericire. Pentru ca totul sa mearga bine, trebuie sa faca compromisuri si sa fie primii care merg spre reconciliere.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestilor nu le este recomandat sa se opreasca la ceea ce au atins pana acum, deoarece in fata ii asteapta multe reusite si victorii. Cu toate acestea, in aceasta saptamana vor fi nevoiti sa se concentreze complet asupra muncii lor. Viata lor personala se va desfasura excelent. Tot ceea ce isi vor dori va fi indeplinit intr-un mod excelent.