Patronul de la Ferma Dacilor rupe tacerea. Declaratie uluitoare dupa incendiul care i-a ucis fiul: „Ne-au dat foc sa ne…”

In timp ce autoritatile cerceteaza cauza incendiului de la Ferma Dacilor, patronul pensiunii, spune ca incendiul a fost declansat de o mana criminala.

Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, locul unde si-au pierdut viata opt persoane in incendiul din 26 decembrie, printre care si fiul de 11 ani al acestuia, a facut prima declaratie despre teribila tragedie. Cuvintele au fost spuse chiar la priveghiul fiului sau, care a avut loc vineri.

Prima declaratie a patronului de la Ferma Dacilor

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a avut vineri prima aparitie publica dupa tragedia din dimineata zilei de 26 decembrie. S-a intamplat chiar la priveghiul fiului sau de 11 ani, decedat si el in urma incendiului in care si-au pierdut viata opt persoane.

Publicitate

Acesta a declarat ca focul a fost pus de o mana criminala cu intentia de a-i termina afacerea.

„Ne-au dat foc. Sa ne faca rau, sa ne distruga. Nu sa ma omoare, ca eu nu mai am dusmani de multi ani. Oamenii fac rau pur si simplu”, a spus acesta, potrivit Observator News.

Articolul continuă după reclame

opt persoane si-au pierdut viata in urma incendiului de la Ferma Dacilor, din satul Tohani. Sapte dintre acestea sunt tineri, cu varste cuprinse intre 12 si 23 de ani, iar cea de-a opta victima este un barbat de 48 de ani, tatal care a intrat in flacari pentru a-si salva cei doi baieti blocati acolo. Niciunul nu a reusit sa mai iasa din cladirea in flacari.

Trupul lui Victor Dinicu, fiul de 11 ani al patronului pensiunii, a fost gasit de anchetatori miercuri dimineata. De altfel, petrecerea de la pensiune a fost organizata chiar cu ocazia zilei de nastere a acestuia, scrie Radio Romania Brasov.

Copilul era un hocheist promitator, si facea partea din echipa sub 13 ani a clubului Corona Brasov. De altfel, Federatia Romana de Hochei a transmis un mesaj de condoleante dupa confirmarea decesului copilului de 11 ani. „Cuvintele nu-si gasesc drumul catre inimile si sufletele parintilor atat de indurerati, gandurile si compasiunea noastra nu pot usura durerea acestor zile.

Cand se stinge un copil nu-ti mai revii niciodata. Incerci doar sa traiesti fara el, dar va ramane pentru totdeauna in inimile, in gandurile parintilor, dar si in aminitirile colegilor hocheisti. Ingerii sa ii vegheze lui Victor, micul si inimosul hocheist, drumul lin catre cer. Condoleante!”, se arata in mesajul federatiei.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.