Toata lumea a ramas fara cuvinte. Totul s-a intamplat in direct la Antena 3: „Cum adica adio?”

Stupoare la Antena 3. O emisiune s-a incheiat brusc, la miezul noptii. Monica Tatoiu era in platoul de filmari cu Georgiana Murgila, iar Sorin Ovidiu Balan, vorbea prin skype.  Ana Maria Bujor nu a fost in platoul emisiunii, alaturi de colega ei, ci se afla si ea tot pe skype deoarece are probleme de sanatate.

Maria Buza si sacrificiul pentru meserie si cariera

Cu lacrimi in ochi, vedeta se intreba daca a meritat tot efortul deoarece copilul ei a fost lasat de multe ori singur.

Atunci Monica Tatoiu a sustinut ca nu.

„Cred ca o femeie, nu trebuie sa faca un asemenea sacrificiu. Eu m-am trezit ca fiul meu, pe care il consideram tot mic, a crescut si conduce masina”, a spus vedeta.

Sorin Ovidiu Balan a dat replica

„Eu cred ca atunci cand iti alegi o astfel de profesie, iti asumi si neajunsurile. La noi, la gazetari, este o vorba: avem doua boli profesionale. Ulcerul si divortul. Eu, cand am venit o data de pe teren, m-am trezit ca fiul meu era cu un cap mai inalt decat mine.”

In timp ce invitatii vorbeau despre acest subiect, s-au trezit ca editia se incheie brusc.

Ana Maria Bujoi: „Aceasta a fost ultima editie a emisiunii”

Ana Maria Bujor a anuntat din senin: „Aceasta a fost ultima editie a emisiunii noastre. Va spun adio! A fost o onoare sa lucrez cu Georgiana si cu toti invitatii. Va multumesc tuturor!”

Monica Tatoiu a ramas masca: „Ce-a fost asta? Cum adica adio?”.

Sorin Ovidiu Balan: „Ne-ati chemat la parastas si nu ne-ati spus!”

Potrivit retetesivedete, emisiunea se opreste pentru ca una dintre cele doua realizatoare, bruneta Georgiana Murgila, a decis sa inceteze colaborarea cu postul de televiziune. La randul ei, Ana Maria Bujor a refuzat sa mai continue de una singura emisiunea.