Oana Roman, despre cum a scapat de kilogramele in plus: „Asta e singurul lucru”

Oana Roman a slabit 25 de kg, apeland la o serie de proceduri, in saloanele de cosmetica. Dar fara sa faca sport. Fata lui Petre Roman a marturisit ca a avut probleme de sanatate si nu are voie sa faca miscare si mai ales efort.

„Eu nu pot sa fac sport, pentru ca am avut o operatie foarte grava dupa ce am nascut, era sa mor, am o operatie foarte mare la abdomen, ceea ce imi interzice sa fac miscari prin care sa-mi folosesc muschii abdominali, pentru ca am risc de complicatii foarte mari.

Deci eu nu pot sa merg la sala, nu am voie nici sa alerg, pot sa merg pe jos, asta e singurul lucru pe care pot sa-l fac. De asta singura varianta pentru mine sunt procedurile, ca sa nu-mi pun viata in pericol”, a spus Oana Roman.

Fara mancare timp de 16 ore

„Ideea e sa existe o pauza de 16 ore intre ultima masa din zi si prima masa de a doua zi, de aceea eu nu am niste ore fixe.

Daca mananc seara la opt, a doua zi mananc la pranz, pe la 13.00, 14.00, ideea este sa respectam acest interval de 16 ore, in care sa nu mancam nimic solid si nimic cu zahar.

Sunt in cea mai buna forma a mea din ultimii 15 ani. Cu dieta si proceduri am o silueta care nu e perfecta, dar de care sunt foarte multumita. Progresul realizat in ultimii ani este notabil”, a mai spus vedeta.