Oana Lis a facut anuntul: „Anul acesta il fac tatic”

Oana Lis a facut anuntul. Ea si Viorel Lis vor deveni parinti in acest an dupa ce au dus la bun sfarsit formalitatile pentru adoptie.

Oana Lis a marturisit ca are planuri mari pentru anul 2022. Ea si fostul edil al Capitalei vor deveni parinti adoptivi. Cei doi isi asteapta copilul dupa ce au terminat formalitatile.

Vedeta a marturisit ca a pus la punct toate formalitatile, iar acum asteapta un raspuns de la Centrul de Adoptie ca sa-si poata lua micutul acasa.

“Am depus un dosar de adoptie si acum sunt foarte fericita ca legea adoptiei s-a schimbat si simt eu asa ca anul asta se va intampla sa primesc un telefon magic (…) Sunt parinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O sa-l fac pe Viorel tatic anul asta!”, a spus Oana.

“Am foarte multa iubire de oferit! Am emotii numai cand vorbesc despre lucrul asta”, a mai spus sotia lui Viorel Lis.

Oana si Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din lumea mondena, chiar daca multi nu le dadeau prea multe sanse impreuna. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului ca impartasesc o frumoasa poveste de dragoste si ca sunt impreuna, atat la bine, cat si la rau.