O tanara din Ucraina a spus ce primesc ucrainencele in adaposturile de refugiati din Romania

O tanara din Ucraina care a ajuns intr-un adapost de refugiati din Romania, le-a aratat internautilor cum arata locul in care se afla, dar si ce primesc cei care sunt aici.

Valerie, tanara ucraineana s-a adapostit la Galati si s-a filmat intr-o sala de sport, acolo unde refugiatii din Ucraina au primit tot ce le trebuie.

 „Ce primesc ucrainenii intr-un adapost romanesc”

Valerie a aratat in clipurile video ceea ce primesc refugiatii ucraineni intr-un adapost din Romania. Tanara a postat doua videoclipuri pe platforma de socializare.

Publicitate

In primul video, a aratat numeroasele paturi care se afla in interiorul salii de sport de la Galati, acolo unde a fost improvizat adapostul pentru refugiati.

In cel de-al doilea video, tanara le-a aratat utilizatorilor de pe TikTok ce primesc refugiatii pe timpul sederii in locul respectiv.

Tanara a spus ca refugiatii nu duc lipsa de nimic si a multumit romanilor pentru conditiile oferite.

„Ce primesc ucrainenii intr-un adapost romanesc. Multe paturi, mancare, apa, haine, produse de ingrijire personala, concert pentru Ziua Femeii, cadouri pentru Ziua Femeii, loc de joaca, loc pentru arta”, a spus pe TikTok , tanara din Ucraina, ajunsa la Galati.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.