O copila de doar trei anisori, gasita de politistii romani pe marginea unui drum, in haine de casa si cu ghiozdan in spate

Politia Romana a povestit, pe reteaua de socializare, o intamplare care a avut loc in Buzau. Politistii au vazut pe marginea unui drum o fetita de doar trei ani, imbracata in halat si cu ghiozdan de gradinita in spate.

Fetita de trei ani, gasita de doi politisti pe marginea drumului.

Doi politisti din Buzau au avut parte de o intamplare mao putin obisnuita.

“O zi de duminica…Mihaela si Adrian, politisti in Buzau, se indreptau spre o interventie prin apelul 112, doar ca, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situatie ce i-a determinat sa puna stop o clipa, se impunea o prioritizare a urgentelor: o fetita de 3 ani, in haine de casa, dar cu ghiozdan in spate, statea singura in proximitatea drumului judetean 203D.

Publicitate

Astfel, alti colegi au fost redirectionati catre adresa indicata prin 112. Mititica statea ingandurata si se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reusit sa scoata de la ea, asa ca Mihaela a urcat-o in autospeciala, pentru a o adaposti de frigul lui februarie si au pornit impreuna in cautarea parintilor”, este mesajul postat de Politia Romana, pe pagina oficiala de Facebook.

Articolul continuă după reclame

Cine este copila de trei ani gasita de politisti pe marginea drumului

“Mare a fost surprinderea, teama, dar si recunostinta din ochii acestora, cand au vazut politistii la poarta, de mana cu mezina familiei”, au mai spus reprezentantii Politiei Romane.

Conform parintilor, micuta se numeste Ema si are doar trei anisori.

Fetita s-ar fi pregatit de scoala si ar fi plecat dupa fratele sau mai mare, nestiind ca, de fapt, acesta era plecat cu tatal lor in oras.

“Ema, cum ii spun parintii, are o poveste a ei, draguta pe de-o parte. Cititi cu drag, nu judecati! Are 3 ani si inca nu merge la scoala, desi, dupa cum vedeti, si-ar dori…

Dornica sa isi urmeze fratele mai mare la scoala, intr-o secunda de neatentie, plecase din camera in care se juca, a desfacut zavorul portii si a pornit la drum, nestiind ca fratele ei nu plecase la scoala in ziua respectiva, ci era cu tatal plecat in oras.

Ne bucuram enorm pentru sincronizarea de care au avut parte si povestea are un happy end! Sa-i supraveghem cu atentie, sunt mici, dar au pasul iute! Scolari sau nu, cu totii sunt in grija noastra, a parintilor, a cadrelor didactice, a politistilor”, au mai spus oamenii legii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.