Nicolae Ciuca a facut anuntul! Noi ajutoare financiare pentru romani

Nicolae Ciuca, premierul Romaniei, a anuntat decizia Comisiei Europene. Aceasta a hotarat sa disponibilizeze 10% din fondurile de coeziune. Potrivit premierului, la nivelul intregii Uniuni Europene discutam de aproximativ 40 de miliarde de euro, bani care vor fi alocati pentru saracia energetica, pentru asigurarea capitalului de lucru pentru IMM-uri si pentru sustinerea cetatenilor vulnerabili, scrie RomaniaTv.

Articolul continuă după reclame

Noi ajutoare financiare pentru romani

„Ne-am intalnit luni dupa-amiaza cu reprezentantii din sectorul energetic, am dorit sa avem o discutie prin care sa ne asiguram ca cetatenii si economia beneficiaza in continuare de energie si gaze, in conditii acceptabile. Astfel, ne-am intalnit cu furnizorii si distribuitorii, pentru a discuta toate aspectele legate de masurile guvernamentale pe care le-am luat in ultimul an si sa stabilim cu cei implicati in sectorul si in procesul de implementare atat institutii publice cat si societatile din domeniu, modul in care putem sa adaptam pachetul de masuri astfel incat sa fie sustenabil si sa ofere predictibilitate”, a declarat Nicolae Ciuca.

Seful Guvernului a mentionat ca ”este nevoie de astfel de discutii astfel incat sa putem sa aliniem masurile noastre la cele care au fost deja discutate si parte dintre ele aprobate la nivelul Comisiei Europene”.

Publicitate

”In acest sens, avem o veste buna prin decizia pe care a luat-o ieri Comisia, in sensul in care se vor disponibiliza 10% din fondurile de coeziune, la nivelul intregii Uniuni discutam de aproximativ 40 de miliarde de euro, bani care vor fi alocati pentru saracia energetica, pentru asigurarea capitalului de lucru pentru IMM-uri si pentru sustinerea cetatenilor vulnerabili.”

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.