Neti Sandu vine cu vesti grozave. Trei zodii isi schimba destinul chiar astazi

Horoscop 5 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

E cineva care va invita fie prin tara, fie in strainatate, sa-i faceti o vizita, si dac-o sa mai aveti cateva zile libere si puteti calatori o sa va duceti.

TAUR

O sa va socotiti banii sa v-ajunga pentru aprovizionare si sa va puteti misca, sa le faceti o vizita rudelor care v-asteapta si poate si prietenii.

Publicitate

GEMENI

Se pare c-or sa va oferteze niste parteneri de afaceri sa lucrati impreuna si daca vi se pare convenabil puteti lucra in paralel – in regim de colaborare.

RAC

O sa va treziti cu niste bani care-or sa va salveze dintr-o situatie – c-aveti de luat, probabil, niste cadouri, va duceti intr-o vizita, poate in weekend, de Sfantul Ion.

LEU

E cineva interesat de voi, dupa ce cam disparuse-n ceata si o sa va reganditi si voi pozitia fata de aceasta persoana – ca trebuie vazut daca e serioasa, de cuvant.

Articolul continuă după reclame

FECIOARA

E posibil sa mai luati niste bani de la serviciu, pot fi din particular si sa mai luati cate ceva pentru voi si-ai vostri, poate si pentru parinti, socri .

BALANTA

O sa va atasati unui grup ca sa luptati pentru o cauza si o sa va alegeti cu multumiti, recompense si usi deschise ca sa relationati si la alt nivel.

SCORPION

Sunteti pe punctul de a semna un contract si sa va sporiti veniturile, c-o sa primiti solicitari si in continuare, c-o sa aveti referinte bune.

SAGETATOR

Voi sunteti pusi pe fapte mari, chiar de la-nceputul anului, asa, si o sa stiti cum sa atacati un proiect si sa-l duceti si la bun sfarsit – o s-aveti fler si energie.

CAPRICORN

O sa puteti renegocia un contract si sa vi se acorde ce ati cerut, dupa lungi amanari, dar perseverenta si-a spus cuvantul.

VARSATOR

Apar vesti bune care sa va dea acel impuls de a face progrese in plan profesional si totodata sa va stimuleze si in sfera personala.

PESTI

Se poate s-aveti ocazia sa va schimbati masina, sau s-o duceti in servis, la reparat si sa va mai luati si cate ceva prin casa, aparatura, diverse.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.