Mircea Badea, reactie incredibila despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Este unic in momentul asta pe Planeta”

Mircea Badea a vorbit, in emisiunea de la Antena 3, despre imaginile de la ceremoniile funerare ale Reginei Elisabeta a II-a, care astazi face ultima calatorie pe aceasta lume.

„Pentru ca este vorba despre imperiul britanic, poate cel mai important, semnificativ si relevant imperiu din ultimele sute de ani, pentru ca este vorba de o traditie care in alte tari a fost fracturata in felurite feluri, aici a continuat, ceea ce e foarte rar si special. Regina a fost o persoana cu totul si cu totul aparte, cu foate multe calitati, foarte carismatica si perceputa ca atare pe planeta. Deci sunt foarte multe pe care le consider corecte si firesti pentru care acest eveniment sa fie cel mai vizionat eveniment din istorie.

Cred ca orice fel de detaliu din ceremonial este interesant, pentru ca nimic nu este la intamplare. Vorbim despre traditie, in primul si in primul rand si felul in care poporul britanic se raporteaza la traditie, in dimensiunea sa simbolica. Este unul cred unic in momentul asta pe Planeta, deci niciun detaliu nu este nesemnificativ, nu este intamplator. Sobrietate aceasta, in multe aspecte simpla, de asemenea, cred ca este unica pe planeta in acest moment”, a spus Mircea Badea.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.